Σάκης Τανιμανίδης: Το ασύλληπτο νούμερο των αιτήσεων για το Survivor 2 και οι νέοι παίκτες | Sugklonistiko
40

Σάκης Τανιμανίδης: Το ασύλληπτο νούμερο των αιτήσεων για το Survivor 2 και οι νέοι παίκτες

Smiley face
Αθλητικόφιλος και όχι ποδοσφαιρόφιλος, όπως τονίζει, και φανατικός ΠΑΟΚ (ΜΠΑΟΚ, με «ΜΠ», όπως λέει αστειευόμενος), προχθές βρέθηκε στο γήπεδο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Βέλγιο, ποστάροντας φωτογραφία του με παίκτες της θρυλικής ομάδας του Euro 2004 και γράφοντας «Συζητάμε ποιος θα έρθει ...

Αθλητικόφιλος και όχι ποδοσφαιρόφιλος, όπως τονίζει, και φανατικός ΠΑΟΚ (ΜΠΑΟΚ, με «ΜΠ», όπως λέει αστειευόμενος), προχθές βρέθηκε στο γήπεδο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Βέλγιο, ποστάροντας φωτογραφία του με παίκτες της θρυλικής ομάδας του Euro 2004 και γράφοντας «Συζητάμε ποιος θα έρθει στο Survivor 2. Εσείς τι λέτε;».

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Καταρχήν, αυτό ήταν ένα αστειάκι. Και το λέω γιατί πολλά από αυτά που βλέπουμε στα social media κάποιοι τα παίρνουν σοβαρά. Σίγουρα είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουμε άποψη για το ποιοι είναι κατάλληλοι για παίκτες, αλλά δεν είμαι ο παραγωγός. Φέτος, έχω την αίσθηση πως θα ξεπεράσουμε τις 100.000 αιτήσεις. Μέχρι τώρα δεν έχει κλείσει κανένα όνομα, αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι με τόσο πολλές αιτήσεις οι παίκτες που θα επιλεγούν θα είναι Champions League και τα αγωνίσματα σε άλλο επίπεδο.», αναφέρει στο People o Σάκης Τανιμανίδης για το παραπάνω.

39

Έχει την αγωνία μήπως το Survivor 2 δεν καταφέρει να αγγίξει τα νούμερα του πρώτου, αφού θα έχει χαθεί ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς; «Και στο πρώτο, αν μου έλεγες να κάνω μια πρόβλεψη, θα έπεφτα πολύ έξω. Οπότε και φέτος δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω πρόβλεψη. Όπως, όμως, ο κόσμος δεν βαριέται ποτέ να βλέπει ποδόσφαιρο και αθλητικά γεγονότα, έτσι και το Survivor, επειδή είναι κυρίως ένα αθλητικό σόου –ό,τι συμβαίνει γυρίζει γύρω από την απόδοση των παικτών στα αγωνίσματα–, νομίζω πως θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και φέτος, όπως συμβαίνει και στην Τουρκία, όπου παίζεται για 11η σεζόν».

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα





×