Παραλίγο να καεί το σπίτι γνωστού τραγουδιστή στον Κάλαμο από τον πύρινο εφιάλτη. Τι λέει ο ίδιος! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
10

Παραλίγο να καεί το σπίτι γνωστού τραγουδιστή στον Κάλαμο από τον πύρινο εφιάλτη. Τι λέει ο ίδιος!

Smiley face
Η πύρινη λαίλαπα που κατάπιε στο πέρασμά της στον Κάλαμο χιλιάδες στρέμματα με δέντρα αλλά και σπίτια, κόπους μιας ζωής, παραλίγο να καταβροχθίσει και το σπίτι γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στο οποίο ο ίδιος είχε περάσει τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής του μαζί με τον αξέχαστο πατέρα του.Επανάσταση στους...

Η πύρινη λαίλαπα που κατάπιε στο πέρασμά της στον Κάλαμο χιλιάδες στρέμματα με δέντρα αλλά και σπίτια, κόπους μιας ζωής, παραλίγο να καταβροχθίσει και το σπίτι γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στο οποίο ο ίδιος είχε περάσει τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής του μαζί με τον αξέχαστο πατέρα του.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο λόγος για το σπίτι του Γρηγόρη Μπιθικώτση, γιο του αξέχαστου “σερ” το οποίο λίγο έλειψε να καεί ολοσχερώς. Οπως ο ίδιος ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο Spirto:

«Ποτέ δεν μου έχει χαλάσει χατήρι η Παναγία. Από παιδί που προσεύχομαι σε Αυτήν ποτέ δεν με έχει αφήσει. Έτσι με βοήθησε και αυτή την φορά και κράτησε ασφαλείς τους δικούς μου ανθρώπους στην τεράστια καταστροφή στον Κάλαμο. Και ενώ είμαι εδώ και δύο μέρες στην Κύπρο, μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Στέλιο Διονυσίου, το μυαλό μου και η ψυχή μου ήταν εκεί, στον Κάλαμο που αγάπησα από μικρό παιδί και στους δικούς μου ανθρώπους που ζούσαν τον τρόμο από κοντά. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα αντικρίσω όταν επιστρέψω γιατί πονάει η ψυχή μου. Κουράγιο σε όλα τα φιλαράκια μου εκεί και εύχομαι να τελειώσει πολύ σύντομα ο εφιάλτης.»

8

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×