Ο Ψινάκης στο Καπανδρίτι για τις φωτιές! “Τσακίστηκα και πήρα ελικόπτερο – Έσβησα και λίγη φωτίτσα” | Sugklonistiko
28

Ο Ψινάκης στο Καπανδρίτι για τις φωτιές! “Τσακίστηκα και πήρα ελικόπτερο – Έσβησα και λίγη φωτίτσα”

Smiley face
Απολαυστικός, παρά τις δύσκολες συνθήκες, ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος Μαραθώνα έσπευσε στο πύρινο μέτωπο στο Καπανδρίτι το βράδυ της Δευτέρας. Ο Ηλίας Ψινάκης φρόντισε ακόμα και αυτή τη δύσκολη στιγμή του να δώσει το στίγμα του. Ο Ηλίας Ψινάκης πήγε εκεί για να βοηθήσει, όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ...

Απολαυστικός, παρά τις δύσκολες συνθήκες, ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος Μαραθώνα έσπευσε στο πύρινο μέτωπο στο Καπανδρίτι το βράδυ της Δευτέρας. Ο Ηλίας Ψινάκης φρόντισε ακόμα και αυτή τη δύσκολη στιγμή του να δώσει το στίγμα του.
Ο Ηλίας Ψινάκης πήγε εκεί για να βοηθήσει, όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έφερε μαζί του σάντουιτς και νερό για τους πυροσβέστες. Ο ίδιος χαρακτήρισε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές αλλά και τους κατοίκους της περιοχής ήρωες. Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε για την πυρκαγιά, καθώς βρισκόταν σε ένα ερημονήσι. Όπως είπε, το έμαθε όταν τον πήρε το πρωί στις 6 η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, για να τον ενημερώσει.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Μόλις το άκουσα πήρα ένα ελικόπτερο, τσακίστηκα και ήρθα. Δεν ήρθα να κάνω μόντελινγκ. Ήρθα να βοηθήσω! Με πεύκο και 7 μποφόρ και ο Μωυσής να είσαι, δεν σβήνει η φωτιά», είπε. Ο Ηλίας Ψινάκης χαρακτήρισε «σούπερ τυπάκι που ξέρει καλά τη δουλειά του» τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής στο σημείο, με τον οποίο συνομίλησε. Ο ίδιος τόνισε ότι «έσβησα και λίγη φωτίτσα».

Τέλος, καθησύχασε τους πολίτες ότι ο Δήμος Μαραθώνα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και η κατάσταση ελέγχθηκε νωρίς.

πηγη:newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×