Νύφη ανταλλάσει όρκους με το άψυχο σώμα του αγαπημένου της που πέθανε από έμφραγμα λίγους μήνες πριν το γάμο | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Νύφη ανταλλάσει όρκους με το άψυχο σώμα του αγαπημένου της που πέθανε από έμφραγμα λίγους μήνες πριν το γάμο

Smiley face
H Nan Thippharat, μια νεαρή γυναίκα από την Ταϋλάνδη ανυπομονούσε για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, τη μέρα που θα παντρευόταν τον έρωτά της, όταν μόλις λίγους μήνες πριν τον προγραμματισμένο γάμο εκείνος πέθανε από μια αιφνίδια καρδιακή προσβολή. Ο νεαρός Fiat έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή,...

H Nan Thippharat, μια νεαρή γυναίκα από την Ταϋλάνδη ανυπομονούσε για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, τη μέρα που θα παντρευόταν τον έρωτά της, όταν μόλις λίγους μήνες πριν τον προγραμματισμένο γάμο εκείνος πέθανε από μια αιφνίδια καρδιακή προσβολή.

Ο νεαρός Fiat έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, αφήνοντας ανεκπλήρωτα όλα τους τα όνειρα, ενώ έδειχνε υγιής και ευτυχισμένος. Η κοπέλα είχε καταρρεύσει. Αλλά αποφάσισε να τον παντρευτεί παρότι είχε φύγει από τη ζωή και να γίνει σύζυγός του παρότι ο θάνατος της τον είχε ήδη πάρει μακρυά. Μπροστά στους πενθούντες φίλους και συγγενείς τους, ντύθηκε νύφη και στάθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του αγαπημένου της, κράτησε το χέρι του και του αφιέρωσε όρκους αγάπης, με όλο το σθένος που της είχε μείνει, παρότι εκείνος πια δεν μπορούσε να απαντήσει ή να ακούσει την καλή του.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Τον αγάπησα με όλη την καρδιά μου και δεν τολμάω να σκεφτώ ότι έχει φύγει πλέον. Έδειχνε πανέμορφος τη μέρα του γάμου μας. Ξέρω ότι θα ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι αν ήταν από μια μεριά να ζήσουμε αυτή τη μέρα όπως την είχαμε ονειρευτεί. Αυτός ήταν ο τρόπος που ήθελα να τον τιμήσω για τελευταία φορά, αλλά ξέρω πως κάποια μέρα θα είμαστε πάλι μαζί μέχρι την αιωνιότητα,” δήλωσε συγκινημένη η νεαρή νύφη.

Ο κόσμος που παρακολούθησε την τελετή είχε δακρύσει.

“Ονειρεύτηκα τον γάμο μας. Μας είδα να κρατάμε τα χέρια μας. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Σε αγαπώ, Fiat. Και μακάρι να ξέρεις πως πλέον το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα,” έγραψε η Thippharat στο facebook.

Παρότι ο νόμος της Ταϋλάνδης δεν θεωρεί έγκυρο τον γάμο, για τον κόσμο αποτελεί έξοχο παράδειγμα αγάπης που ξεπερνάει τα όρια του θανάτου και της ζωής.

 

πηγη:diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

×