Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Το στρίμωγμα στον πρώην παίκτη του survivor και το «Όχι» του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
23

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Το στρίμωγμα στον πρώην παίκτη του survivor και το «Όχι» του

Smiley face
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βγήκε live στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως σύντομα θα την επισκεφτεί και στο πλατό του «Φτιάξε καφέ να στα πω»! Αρχικά τον στρίμωξαν οι συνεργάτες της παρουσιάστριας μιας και ήθελαν να μάθουν τι τρέχει ανάμεσα σε εκείνον και την Κατερίνα… η Κ...

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βγήκε live στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως σύντομα θα την επισκεφτεί και στο πλατό του «Φτιάξε καφέ να στα πω»!

Αρχικά τον στρίμωξαν οι συνεργάτες της παρουσιάστριας μιας και ήθελαν να μάθουν τι τρέχει ανάμεσα σε εκείνον και την Κατερίνα… η Κατερίνα τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις προτάσεις που έχει!

Ο πρώην παίκτης του survivor αποκάλυψε πως έχει πει «όχι» σε πολλές προτάσεις που του έχουν γίνει και τόνισε: «Σίγουρα αυτό που θα αποφασίσω να κάνω θα είναι αυτό που με εκφράζει σαν Μάριο, θα είναι κάτι που με γεμίζει, και θα το κάνω καλά, δεν μπορώ να μπω στην τηλεόραση, απλά για να μπω… Έτσι, την επιλογή θα την κάνω σε κάτι που μου ταιριάζει σαν Μάριος. Μου έχουν προτείνει από το εξωτερικό να παρουσιάσω παιχνίδι επιβίωσης! Όχι από την παραγωγή του Survivor, από ένα ριάλιτι που γίνεται ήδη έξω, δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες»!

πηγη:gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×