Κώστας Γρίμπιλας: “Ραγίζει καρδιές” το μήνυμά του, τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο της κορούλας του | Sugklonistiko
6

Κώστας Γρίμπιλας: “Ραγίζει καρδιές” το μήνυμά του, τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο της κορούλας του

Smiley face
Ο Κώστας Γρίμπιλας δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άδικο χαμό της κορούλας του κι ας έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και απέκτησε ακόμα δύο παιδιά. Ο θάνατος της εννέα μηνών Κωνσταντίνας τον σημάδεψε για πάντα. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος ζει με την καρδιά του νεαρού Αυστραλού Ντουζόν Ζαμίτ, που σκοτώθηκε στ...

Ο Κώστας Γρίμπιλας δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άδικο χαμό της κορούλας του κι ας έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και απέκτησε ακόμα δύο παιδιά. Ο θάνατος της εννέα μηνών Κωνσταντίνας τον σημάδεψε για πάντα.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος ζει με την καρδιά του νεαρού Αυστραλού Ντουζόν Ζαμίτ, που σκοτώθηκε στη Μύκονο το 2008, «ραγίζει καρδιές» με το μήνυμα που έστειλε μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

“Γεια σας μας λένε Στεφανία και Εμμανουήλ Γρίμπιλα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Είναι Του Σταυρού σήμερα και πριν από 4 χρόνια η αδελφούλα μας Κωνσταντίνα πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μετά από 2 μέρες κοιμήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά και με τα φτερά της πέταξε Στον Χριστούλη μας.

Σε 3 εβδομάδες η μαμά και ο μπαμπάς οργανώνουν ένα πάρτι για να μαζέψουν χρήματα με τα οποία θέλουν να αγοράσουν ένα μεγάααααααλο κινητό πολυιατρείο και να το κάνουν δώρο στο “Χαμόγελο του Παιδιού” στη μνήμη της αδελφούλας μας .

Θα μας βοηθήσουν και κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι που τους λένε Κουλλης Νικολαου, Ανδρεα Γεωργιου και Κέλλυ Κελεκιδου .

Αν έχετε γνωστούς στην Αυστραλία να τους πείτε να έρθουν στο πάρτι για να βοηθήσουμε τα παιδάκια στην Ελλάδα .

Φιλάκιααα” έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του.

5

πηγη:fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα

×