Κοιτούσαν αποσβολωμένοι την φωτιά να κάνει στάχτη το σπίτι τους. Αυτό που βγήκε μέσα από τις φλόγες τους έκανε να παγώσουν! | Sugklonistiko
17

Κοιτούσαν αποσβολωμένοι την φωτιά να κάνει στάχτη το σπίτι τους. Αυτό που βγήκε μέσα από τις φλόγες τους έκανε να παγώσουν!

Smiley face
H οικογένεια Empey από την πολιτεία Άινταχο είχε περικυκλωθεί από τις φλόγες: Ένα πύρινο τοίχος πλησίαζε συνεχώς και απειλούσε να καταστρέψει ολοσχερώς το αγρόκτημά τους. Ο Bruce και η σύζυγός του Jeanette ετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και την περιουσία τους. Όταν η φωτιά βρισκόταν ελά...

H οικογένεια Empey από την πολιτεία Άινταχο είχε περικυκλωθεί από τις φλόγες: Ένα πύρινο τοίχος πλησίαζε συνεχώς και απειλούσε να καταστρέψει ολοσχερώς το αγρόκτημά τους. Ο Bruce και η σύζυγός του Jeanette ετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και την περιουσία τους.

Όταν η φωτιά βρισκόταν ελάχιστα μέτρα από το σπίτι τους, ο Bruce και ο γιος του είδαν κάτι απίστευτο μέσα στις φλόγες.

15

Πίστευαν μετά βίας στα μάτια τους, αλλά μέσα στις απειλητικές φλόγες, εμφανίστηκε μια ανθρώπινη φιγούρα. Η οικογένεια αμέσως απαθανάτισε τη στιγμή και το θεώρησαν καλό σημάδι. Και όντως, το αγρόκτημα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο δάσος.

Η Jeanette έδωσε στην φωτογραφία την λεζάντα «Ο φύλακας του πυροσβέστη» και την δημοσίευσε στο διαδίκτυο. Αυτό δημιούργησε μια σειρά από εικασίες για το τι θα μπορούσε να είναι η φιγούρα. Ό, τι και αν ήταν όμως, η οικογένεια ευγνωμονεί την καλή της τύχη για την εξέλιξη των γεγονότων.

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

×