Καλλιτέχνης μεταμορφώνεται με άνεση σε όλους τους χαρακτήρες της Ντίσνεϋ | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Καλλιτέχνης μεταμορφώνεται με άνεση σε όλους τους χαρακτήρες της Ντίσνεϋ

Smiley face
Βλέπουμε ως επί το πλείστον γυναικείες μεταμορφώσεις χαρακτήρων της Ντίσνεϋ, οπότε ένας τύπος αποφάσισε να δώσει περισσότερη προσοχή στους αγαπημένους μας αρσενικούς χαρακτήρες. Ο Τζόναθαν Στράικερ έχει δώσει μια «εβδομάδα Ντίσνεϋ» για τους οπαδούς του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, προσπαθώντας να ...

Βλέπουμε ως επί το πλείστον γυναικείες μεταμορφώσεις χαρακτήρων της Ντίσνεϋ, οπότε ένας τύπος αποφάσισε να δώσει περισσότερη προσοχή στους αγαπημένους μας αρσενικούς χαρακτήρες.

Ο Τζόναθαν Στράικερ έχει δώσει μια «εβδομάδα Ντίσνεϋ» για τους οπαδούς του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, προσπαθώντας να φέρει στην ζωή τους χαρακτήρες που απολαύσαμε στην οθόνη. Και το αγόρι το πέτυχε.

Ο Στράικερ ασχολείται με τις μεταμορφώσεις για πάνω από 10 χρόνια, και οι μεταμορφώσεις του σε χαρακτήρες της Ντίσνεϋ εμφανίζουν τέλεια τις απίστευτες δεξιότητές που ανέπτυξε αυτή τη φορά.

Από τον Αλαντίν στον Φλιν Ράιντερ, δεν δημιουργεί μόνο ολόκληρα κοστούμια από το μηδέν, αλλά κάνει το δικό του μακιγιάζ, τα νύχια και τις εκφράσεις του προσώπου τους. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να απολαύσετε την προσπάθειά του!

#1 Φλιν Ράιντερ

 

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

#2 Ο Αυτοκράτορας Κούσκο

 

#3 Μάιλο

 

#4 Αλαντίν

 

#5 Πρίγκιπας Έρικ

 

#6 Ταρζάν

 

#7 Ηρακλής

 

#8 Ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Πηγή .tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα

×