Είπε στο σκύλο του «γεια», κατάλαβε ότι φεύγει και σπάραξε στο κλάμα | Sugklonistiko
92

Είπε στο σκύλο του «γεια», κατάλαβε ότι φεύγει και σπάραξε στο κλάμα

Smiley face
Tο πιτ μπουλ του παρακάτω βίντεο πλάνταξε στο κλάμα μόλις αντιλήφθηκε ότι φεύγει το αφεντικό του. Δείτε το συγκινητικό βίντεο. Όταν αφήνετε πολλές ώρες τον σκύλο μόνο του ένα είναι σίγουρο: Ότι θα του λείψετε πολύ. Για αυτό, όταν επιστρέψετε στο σπίτι, αμέσως θα πέσει πάνω σας και θα ζητήσει την προ...

Tο πιτ μπουλ του παρακάτω βίντεο πλάνταξε στο κλάμα μόλις αντιλήφθηκε ότι φεύγει το αφεντικό του. Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Όταν αφήνετε πολλές ώρες τον σκύλο μόνο του ένα είναι σίγουρο: Ότι θα του λείψετε πολύ. Για αυτό, όταν επιστρέψετε στο σπίτι, αμέσως θα πέσει πάνω σας και θα ζητήσει την προσοχή σας.

Φιλόζωοι προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τα σκυλιά πολλές ώρες μόνα τους στο σπίτι, αφού η ψυχολογία τους πέφτει αισθητά και νιώθουν μοναξιά. Πόσο μάλλον όταν μπορεί να χρειαστεί να τα αποχωριστεί κάποιος για πολύ καιρό…
Ο ιδιοκτήτης του χαριτωμένου πιτ μπουλ του παρακάτω βίντεο σπουδάζει μακριά από το σπίτι της οικογένειάς του. Έτσι, έπρεπε να χαιρετήσει τον σκύλο με τον οποίο μεγάλωσε και θα τον αποχωριστεί για αρκετό καιρό.«Αντίο», τού λέει η αφεντικίνα του και ο ίδιος αμέσως συνειδητοποιεί τι θα ακολουθήσει και βάζει τα κλάματα.

Δείτε το βίντεο:

πηγη:ipareamas.gr

Διαβάστε περισσότερα

×