Είναι οριστικό: αλλάζουν τα δεδομένα στο «Nomads» | Sugklonistiko
56

Είναι οριστικό: αλλάζουν τα δεδομένα στο «Nomads»

Smiley face
Η απόφαση είναι οριστική καθώς τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να κάνουν την ανατροπή στο ριάλιτι επιβίωσης, έστω κι αν δυσαρεστήσουν αρκετούς… δικούς τους. Όπως είναι γνωστό το «Nomads» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές Οκτωβρίου από τον ΑΝΤ1 που αποφάσισε να εντάξει το πετυχημένο ριάλιτι στο π...

Η απόφαση είναι οριστική καθώς τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να κάνουν την ανατροπή στο ριάλιτι επιβίωσης, έστω κι αν δυσαρεστήσουν αρκετούς… δικούς τους.

Όπως είναι γνωστό το «Nomads» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές Οκτωβρίου από τον ΑΝΤ1 που αποφάσισε να εντάξει το πετυχημένο ριάλιτι στο πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν. Το ριάλιτι θα προβάλλεται καθημερινά και την πέμπτη μέρα θα υπάρχει η αποχώρηση ενός από τους διαγωνιζόμενους και μάλιστα η αποχώρηση γίνεται live, με σύνδεση που υπάρχει μεταξύ της τοποθεσίας που γυρίζεται και της χώρας που το «φιλοξενεί». Για το λόγο αυτό μάλιστα, την παρουσίασή του, έχουν… γραφτεί πολλά ονόματα. Ο ΑΝΤ1 όμως αλλάζει τα δεδομένα, αφού… κόβει τις live συνδέσεις.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όπως είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν ζητήσει από την εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του «Nomads» να μην κάνει live, θεωρώντας ότι αυτό δεν θα… προσφέρει τίποτα παραπάνω, ενώ μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα καθώς και η διαφορά ώρας μεταξύ Φιλιππίνων και Αθήνας, αλλά και η δορυφορική σύνδεση θα προκαλούν δυσκολίες στη μετάδοση.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου χθες η ξένη εταιρεία παραγωγής κατανοώντας τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν σε ζωντανές συνδέσεις έκανε δεκτό το αίτημα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου και προσπαθώντας να αποφύγουν τις… διαρροές, αποφάσισαν πως η αποχώρηση θα γίνεται λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση του επεισοδίου. Έτσι λοιπόν όσα ονόματα έχετε διαβάσει για παρουσιαστές της live σύνδεσης… δεν ισχύουν και το αποτέλεσμα θα ανακοινώνεται μόνο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα βρίσκεται στις Φιλιππίνες.

Τέλος, μιας και αναφέρθηκα σε δημοσιεύματα, να πω ότι κανείς διαγωνιζόμενος δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού μπορεί κάποιοι να έχουν συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 αλλά απομένει να γίνουν οι απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες θα περάσουν οι επιλεγμένοι, αλλά οι οποίες θα είναι τόσο αυστηρές που μπορεί κάποιοι να «κοπούν», αφού κύριο μέλημά τους στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι να διασφαλιστεί η ασφαλής συμμετοχή τους…!

πηγη:newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×