Η Νατάσα Κράουν έχει εμμονή με τις αισθητικές επεμβάσεις -Θέλει να αποκτήσει τα μεγαλύτερα οπίσθια [εικόνες] | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η Νατάσα Κράουν έχει εμμονή με τις αισθητικές επεμβάσεις -Θέλει να αποκτήσει τα μεγαλύτερα οπίσθια [εικόνες]

Smiley face
Διασημότητες και αστέρες του κινηματογράφου μπορεί να αρνούνται πως έκαναν κάποια αισθητική παρέμβαση για να τελειοποιήσουν την εικόνα τους, ωστόσο, κάποιοι άλλοι, μη διάσημοι, δεν ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Νατάσα Κράουν, η οποία μίλησε ανοικτά για την ε...

Διασημότητες και αστέρες του κινηματογράφου μπορεί να αρνούνται πως έκαναν κάποια αισθητική παρέμβαση για να τελειοποιήσουν την εικόνα τους, ωστόσο, κάποιοι άλλοι, μη διάσημοι, δεν ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Νατάσα Κράουν, η οποία μίλησε ανοικτά για την εμμονή της να έχει τα πολύ μεγάλα οπίσθια, στη σειρά All 4, Plastic and Proud.

«Ημουν 20 όταν έκανα την πρώτη μου επέμβαση και ναι μπορώ να πω ότι εθίστηκα. Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί όταν ξυπνάω είναι να βλέπω τα οπίσθιά μου στον καθρέπτη. Ισως έχω κάποια σωματική δυσμορφία ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν αισθάνομαι πως είναι τόσο μεγάλα. Σίγουρα θέλω μεγαλύτερα», λέει.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Laundry and snickers day!:) #justbooty #gigantic #massive #thick #68inches #natashacrown

A post shared by Natasha Crown Official (@natasha_crown_official) on

Η 24χρονη μεγάλωσε στο Γκέτεμποργκ και ήταν πάντα εξωστρεφής και δημοφιλής. Οπως λέει, έχει κάνει τρεις αισθητικές επεμβάσεις στα οπίσθια, έχει γεμίσει τα χείλη της, ενώ έχει κάνει και άλλες παρεμβάσεις στο σώμα της. «Είναι το καλύτερο συναίσθημα νομίζω. Τα οπίσθιά μου με κάνουν να αισθάνομαι σέξι και δυνατή», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Good morning y’all! thank you all for your lovely support, you are the best! #fanslove #lovemyfans #supportmeanseverything #nothingwithoutmyfollowersandmemembers

A post shared by Natasha Crown Official (@natasha_crown_official) on


Οι γονείς της της έχουν πει πολλές φορές πως έτσι κάνει ζημιά στο σώμα της και πως θα πρέπει να σταματήσει, ωστόσο, η Νατάσα δεν πτοείται.

«Είναι δύσκολο να με βλέπουν να αλλάζω. Μερικές φορές υπήρξαν σκληροί μαζί μου και μου έλεγαν πως “μοιάζω με αγελάδα”. Δεν καταλαβαίνουν γιατί το κάνω και αυτό που τους λέω είναι: “Πώς μπορείτε να μιλάτε έτσι για την ίδια σας την κόρη”», εξομολογείται η Νατάσα.

Από την πλευρά του ο πλαστικός της χειρουργός , Δρ Μπερν υποστηρίζει πως η Νατάσα γνωρίζει τι κάνει και ξέρει τι θέλει. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως αναφέρει, οι γιατροί πρέπει να είναι «προσεκτικοί  και να μην κάνουν επεμβάσεις σε οποιονδήποτε χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας ή είναι ευάλωτος».

Good morning;) being “sexy” in my morning robe:) #thick #cleavage #lips #natashacrown #botoxlips

A post shared by Natasha Crown Official (@natasha_crown_official) on


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×