Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της στις Σπέτσες | Sugklonistiko
8

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της στις Σπέτσες

Smiley face
Τέλος οι φετινές διακοπές και για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια φέτος επέστρεψε από νωρίς στο γραφείο της στον Alpha, προκειμένου να ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια, τη σκαλέτα, αλλά και όλα τα νέα πρόσωπα της ανανεωμένης της εκπομπής. Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει πρώτη...

Τέλος οι φετινές διακοπές και για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια φέτος επέστρεψε από νωρίς στο γραφείο της στον Alpha, προκειμένου να ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια, τη σκαλέτα, αλλά και όλα τα νέα πρόσωπα της ανανεωμένης της εκπομπής.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει πρώτη φορά για το καλοκαίρι της και το παράπονο των παιδιών της

Σε ότι έχει να κάνει με τις διακοπές της, η “ωραία Ελένη” πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στον επίγειο παράδεισό της και στην αγκαλιά του συντρόφου της. Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, ο φωτογραφικός απαθανάτισε την παρουσιάστρια στις Σπέτσες. Μαζί με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να έχει τον απόλυτο έλεγχο, αφού βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της οικογένειάς της δίχως να χαλά ποτέ και σε κανέναν το χατίρι.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τα ευτράπελα του καλοκαιριού, αλλά και τις οικογενειακές εξορμήσεις, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις 2 Οκτωβρίου και τη μεγάλη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια εξάλλου τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε on air εξομολογήσεις.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

1

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα

×