Η αποκάλυψη που έκανε ο Μάριος Πρίαμος: Τι ετοιμάζεται που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
29

Η αποκάλυψη που έκανε ο Μάριος Πρίαμος: Τι ετοιμάζεται που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές

Smiley face
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor και να κατακτήσει την δεύτερη θέση. Τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψε στην Κύπρο, όπου οι συμπατριώτες του, του ετοίμασαν μια θερμή υποδοχή. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης πραγματοποίησε διάφ...

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor και να κατακτήσει την δεύτερη θέση. Τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψε στην Κύπρο, όπου οι συμπατριώτες του, του ετοίμασαν μια θερμή υποδοχή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης πραγματοποίησε διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Οι αποκαλύψεις για το Survivor, διαδέχονταν η μία την άλλη. Μεταξύ άλλων, ο Μάριος ανέφερε πως μετά τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, θα προβληθεί το «All Star Survivor».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, σε αυτό θα συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες από την Ελλάδα, έχοντας ως αντίπαλους τους αντίστοιχους Τούρκους. Αναμφίβολα, αυτό πρόκειται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τα μηχανάκια της Nielsen θα «πάρουν» ξανά φωτιά!

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×