Οι 10 πιο kinky ερωτήσεις απ’ την «Στιγμή της αλήθειας» που θα ‘καναν και πρωταγωνίστρια της Sirina να κοκκινίσει (Vid) | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
stigmi-tis-alitheias-500

Οι 10 πιο kinky ερωτήσεις απ’ την «Στιγμή της αλήθειας» που θα ‘καναν και πρωταγωνίστρια της Sirina να κοκκινίσει (Vid)

Smiley face
Ήταν ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Το κόνσεπτ απλό. Μια διακριτική παρουσιάστρια, μερικές απλές και καθημερινές ερωτήσεις, ένας ορός της αλήθειας και ένας τυχερός παίκτης, έτοιμος να κερδίσει ένα σκασμό λεφτά… Για να τα καταφέρει χρειαζόταν να κάνει δυο πραγματάκια μόνο...

Ήταν ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Το κόνσεπτ απλό.

Μια διακριτική παρουσιάστρια, μερικές απλές και καθημερινές ερωτήσεις, ένας ορός της αλήθειας και ένας τυχερός παίκτης, έτοιμος να κερδίσει ένα σκασμό λεφτά…

Για να τα καταφέρει χρειαζόταν να κάνει δυο πραγματάκια μόνο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και να δεχτεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα έκαναν μέχρι και τη Σία Λιαροπούλου να κοκκινίσει.

Ένας ατρόμητος συντάκτης του Menshouse.gr (δεν αποκαλύπτουμε το όνομά του γιατί έχει ήδη μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων) έμεινε τρία μερόνυχτα κλειδωμένος στο μοντάζ με τον μοντέρ μας, Θοδωρή Κώτσικα (δεν είναι τόσο κίνκι όσο φάνηκε) έχοντας μια αποστολή:

Να παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια της «Στιγμής της αλήθειας» και να βρει τις 10 πιο ντροπιαστικές ερωτήσεις που έκανε η Ευγενία Μανωλίδου στους παίκτες.

Δυσκολεύτηκε πολύ είναι αλήθεια, γιατί ήθελε προσπάθεια να καταφέρεις να αφήσεις έξω κάποια ερώτηση, όμως έβαλε τα δυνατά του και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.

manolidou-e1501695935346-700x483

«Έχεις κάνει one night stand περισσότερες από 10 φορές;», «Έχεις κάνει σεξ στις τουαλέτες του πανεπιστημίου που σπούδαζες;», «Ο λόγος που παντρεύτηκες είναι για να πάρεις στεγαστικό δάνειο;», «Έχεις δει ποτέ ερωτικά τον φίλο της μάνας σου;» είναι μερικές μόνο από τις υπέροχες και άκρως διακριτικές ερωτήσεις που έπρεπε να απαντήσουν οι τυχερούληδες παίκτες.

Αυτές και άλλες 6 εξίσου επικές ερωτήσεις μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι τι σημαίνει αληθινή τηλεόραση…

via menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα

×