Ετοιμάζει βαλίτσες για το NOMADS; Η ανάρτηση διάσημου που «άναψε φωτιές»! | Sugklonistiko
7

Ετοιμάζει βαλίτσες για το NOMADS; Η ανάρτηση διάσημου που «άναψε φωτιές»!

Smiley face
Πολλά είναι τα ονόματα των διάσημων που ακούγονται και γράφονται για συμμετοχή στο NOMADS, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 κρατά κλειστά τα χαρτιά του και αναμένεται να ανακοινώσει τους παίκτες λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου. Λίγες ώρες αφότου ο Γιάννης Λάτσιος σε τηλεφωνική του επ...

Πολλά είναι τα ονόματα των διάσημων που ακούγονται και γράφονται για συμμετοχή στο NOMADS, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 κρατά κλειστά τα χαρτιά του και αναμένεται να ανακοινώσει τους παίκτες λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου.

Λίγες ώρες αφότου ο Γιάννης Λάτσιος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Πρω1νό, απέφυγε να αποκαλύψει ονόματα, ένας εκ των celebrities μαρτύρησε την συμμετοχή του.

«Το σίγουρο είναι πως τις επόμενες εβδομάδες θα μου λείψει η φροντίδα των μαλλιών μου», έγραψε στο Instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πόζαρε με γνωστής μάρκας σαμπουάν.

Αν και το μοντέλο δεν μιλά ανοικτά για το NOMADS, το όνομά του αναφέρθηκε την Τετάρτη στο Πρω1νό, μέσα από μία στιχομυθία της Φαίης Σκορδά με τους συνεργάτες της, οπότε όλοι εξάγουν το συμπέρασμα πως ο Δημήτρης ετοιμάζει βαλίτσες για το νησί Παλάουαν!

 

Το σίγουρο είναι πως τις επόμενες εβδομάδες θα μου λείψει η φροντίδα των μαλλιών μου με το Wash & Go! #washandgogreece #mylifemyshampoo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×