Ελένη Χατζίδου: Το πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώστηκε στα 19 της και πώς την επηρεάζει | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
41

Ελένη Χατζίδου: Το πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώστηκε στα 19 της και πώς την επηρεάζει

Smiley face
Τη ζωή σου και τις συνήθειές σου τις μοιράζεσαι μέσω Instagram με τους followersσου. Τι σου λένε; Έχουμε υπέροχη σχέση με τον κόσμο. Μου κάνει εντύπωση, γιατί είμαι πέντε χρόνια στο χώρο και με ρωτάνε για το κραγιόν μου, τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου. Είναι φοβερό! Μου αρέσει να έχω ένα ωραίο προφίλ σ...

Τη ζωή σου και τις συνήθειές σου τις μοιράζεσαι μέσω Instagram με τους followersσου. Τι σου λένε;

Έχουμε υπέροχη σχέση με τον κόσμο. Μου κάνει εντύπωση, γιατί είμαι πέντε χρόνια στο χώρο και με ρωτάνε για το κραγιόν μου, τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου. Είναι φοβερό! Μου αρέσει να έχω ένα ωραίο προφίλ στο Instagram μου, το προσέχω. Δεν είμαι πολύ υπέρ της επεξεργασίας στις φωτογραφίες, πειράζω λίγο τα χρώματα ή «σβήνω» κανένα σπυράκι μου! Σκοπός είναι να με αναγνωρίζουν στις φωτογραφίες, όχι να είμαι μια άλλη! Ακολουθώ fashion bloggers, ψάχνω συνέχεια σελίδες με ρούχα, αξεσουάρ και εκκεντρικά στιλ. Ασχολούμαι πολύ με τη μόδα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Έχεις πολύ ωραίες, θηλυκές αναλογίες. Ασχολήθηκες στο παρελθόν με τον αθλητισμό;

Έκανα στίβο από μικρή, άλμα εις ύψος. Οι γονείς μου ήθελαν να αφοσιωθώ περισσότερο στο σχολείο, οπότε το άφησα. Τα τελευταία χρόνια ως προπόνηση έκανα spinning, μέχρι που απέκτησα από την έντονη προπόνηση τενοντίτιδα στα γόνατά μου και το σταμάτησα για αρκετό καιρό. Τώρα κάνω πιλάτες. Έχω ευαισθησία στις αρθρώσεις. Διαγνώστηκα στα 19 μου με ρευματοειδή σπονδυλοαρθρίτιδα. Μπορεί να μη μου δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα, αλλά μπορεί και να δημιουργηθεί. Άρα δεν κάνω πολύ έντονη γυμναστική, προσπαθώ να μην καταπονώ το σώμα μου. Γενικώς προσέχω να μην επιβαρύνω το κορμί μου. Για παράδειγμα, πέρα από τις ανάγκες της δουλειάς μου, δεν φοράω συχνά τακούνια. Παράλληλα, προσέχω τη διατροφή μου. Ενώ μου αρέσει το καλό φαγητό, αν κάνω ατασθαλίες, τις επόμενες μέρες θα στερηθώ τροφές για να το εξισορροπήσω. Γενικά, όμως, ειδικά στο φαγητό, θέλω να τα δοκιμάζω όλα, δεν αποφεύγω τροφές και μου αρέσουν πολύ τα γλυκά. Να φανταστείς, κάνω ταξίδια και ψάχνω να βρω εστιατόρια με περίεργο και καλό φαγητό. Στην προσωπική μου ζωή, βέβαια, μαγειρεύω πολύ υγιεινά και στεγνά.

 

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×