ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΗΜΑΔΙ» ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΠΑΣΧΑ! | Sugklonistiko
deos-720x415

ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΗΜΑΔΙ» ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΠΑΣΧΑ!

Smiley face
Στην ασιατική ευρύτερη περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης στον δρόμο προς την Άγκυρα, αποκαλύφτηκε από τις αρχές της περιοχής Düzce, ένα σπάνιο εύρημα βυζαντινής περιόδου, που αναπαριστά με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την… Αποκαθήλωση του Ιησού Χριστού. Όπως αναφέρεται, το εύρημα αυτό βρέθηκε από κάποιο να...

Στην ασιατική ευρύτερη περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης στον δρόμο προς την Άγκυρα, αποκαλύφτηκε από τις αρχές της περιοχής Düzce, ένα σπάνιο εύρημα βυζαντινής περιόδου, που αναπαριστά με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την… Αποκαθήλωση του Ιησού Χριστού.

Όπως αναφέρεται, το εύρημα αυτό βρέθηκε από κάποιο ναυάγιο στην θαλάσσια περιοχή της Düzce, (περιοχή Μαύρης Θάλασσας) και ανάγεται στην πρώιμη βυζαντινή περίοδο και είναι ανυπολογίστου μεγάλης αξίας.

deos-720x415
Το εύρημα μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Γενικής Ασφαλείας της πόλης και γίνεται έρευνα γιατί έγινε προσπάθεια το βγάλουν κρυφά στο εξωτερικό, όπως γράφει ο δημοσιογράφος nikosxeiladakis.gr.

Το εύρημα αυτό και μάλιστα παραμονές του Πάσχα των Χριστιανών, για πολλούς δίνει πολύ σημαντικό μήνυμα σε μια σημερινή Τουρκία που σπαράσσεται από εμφύλια σύρραξη και οδηγείται σε ένα κρίσιμο δημοψήφισμα εν μέσω της μεγαλύτερης κρίσης της σύγχρονης ιστορίας της.

Είναι η Αποκαθήλωση του Ιησού Χριστού!

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα

×