Χριστιανοί γονείς υποστηρίζουν το τρανσέξουαλ παιδί τους από την ηλικία των 2 ετών | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Χριστιανοί γονείς υποστηρίζουν το τρανσέξουαλ παιδί τους από την ηλικία των 2 ετών

Smiley face
Οι γονείς μιας τρανσέξουαλ κοπέλας που άρχισε την αλλαγή της από την ηλικία των 2 ετών, ανέφεραν ότι φοβόντουσαν για την ψυχική της υγεία, εφόσον το να ζει σαν αγόρι την έκανε δυστυχισμένη. Η Τζέιμι Μπρούσεχοφ και η 10 ετών πλέον κόρη της Ρεμπέκα, έχουν θέσει ως στόχο τους να ευαισθητοποιήσουν τον κ...

Οι γονείς μιας τρανσέξουαλ κοπέλας που άρχισε την αλλαγή της από την ηλικία των 2 ετών, ανέφεραν ότι φοβόντουσαν για την ψυχική της υγεία, εφόσον το να ζει σαν αγόρι την έκανε δυστυχισμένη.

Η Τζέιμι Μπρούσεχοφ και η 10 ετών πλέον κόρη της Ρεμπέκα, έχουν θέσει ως στόχο τους να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με τα θέματα των τρανσέξουαλ, παρακινούμενες από τη δική τους εμπειρία.

Από τη στιγμή που άρχισε την αλλαγή της, η θαρραλέα νεαρή κοπέλα παίρνει μέρος σε εκστρατείες, πηγαίνει σε πορείες και μιλάει σε συγκεντρώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των τρανσέξουαλ.

Η Τζέιμι και ο πάστορας άντρας της, Κρίστοφερ, αναφέρουν ότι υποστήριζαν την αλλαγή της Ρεμπέκα, η οποία γεννήθηκε ως Μπεν, από τότε που ήταν 2 ετών.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Η Ρεμπέκα Μπρούσεχοφ, η οποία γεννήθηκε ως Μπεν, και η οικογένειά της, έχουν θέσει ως στόχο τους να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με τα δικαιώματα των τρανσeξουαλ.

Η μικρή μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος είναι πάστορας. «Πάντα φοβάμαι τις αντιδράσεις της εκκλησίας, του κόσμου και της κοινωνίας για τη Ρεμπέκα. Ανησυχώ πολύ για τον τρόπο που θα της φερθεί ο κόσμος, γιατί βλέπω πολύ ασχήμια έξω», ανέφερε ο πατέρας της.

Η Ρεμπέκα σε ηλικία 1 έτους ονομαζόταν Μπεν. «Η Ρεμπέκα ποτέ δεν συμβάδιζε με το φύλο της. Από την ηλικία των 2 ετών της άρεσαν περισσότερο τα πιο θηλυκά πράγματα», ανέφερε η μητέρα της.

Αργότερα, το ζευγάρι κατάλαβε ότι ο γιος τους δεν ήταν ένα αγόρι που του άρεσε το ροζ, αλλά κορίτσι. Με τη βοήθεια ενός ειδικού σε θέματα φύλου, η Ρεμπέκα μπόρεσε να βρει τον εαυτό της.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Ρεμπέκα -τότε Μπεν- έπαιζε με κούκλες από την ηλικία των 4 ετών. Αργότερα, ακολουθώντας τη συμβουλή του οικογενειακού της συμβούλου, η οικογένεια Μπρούσεχοφ μπόρεσε να βοηθήσει τον μεγαλύτερο γιο της.

Η Ρεμπέκα σε ηλικία 7 ετών. «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιδί 7 ετών, που ήθελε να πεθάνει. Μια φορά έσπασε το παράθυρο του δωματίου της και προσπάθησε να πηδήξει.»

Οικογενειακή στιγμή: Η Ρεμπέκα, ο 8χρονος αδερφός της, Ελάιζα, η μητέρα της, Τζέιμι, ο 3χρονος αδερφός της, Όλιβερ και ο πατέρας της, Κρίστοφερ, στο σπίτι τους στο Νιου Τζέρσι.

«Θέλω να στείλω το μήνυμα ‘Δεν είσαι μόνος σου και είσαι ασφαλής’ και σε άλλα τρανσeξουαλ παιδιά», ανέφερε η 10χρονη Ρεμπέκα, που της αρέσει να βάφει τα μαλλιά της σε διάφορα χρώματα.

Η οικογένεια στο σπίτι. Η Τζέιμι έλαβε πρόσφατα ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά μηνύματα για το θάρρος της κόρης της, μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Η Τζέιμι έχει ένα μπλογκ με τον τίτλο «Είμαι αυτή η μαμά», στο οποίο καταγράφει το ταξίδι της οικογένειας και της τρανσeξουαλ κόρης τους.

«Είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και την υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο», αναφέρει η Τζέιμι.

«Δεν είχαμε καμία αντίδραση από το άμεσο περιβάλλον μας ότι την πιέζουμε σε κάτι, αλλά είχαμε τέτοιες αντιδράσεις στο διαδίκτυο που το παρατραβάνε, λέγοντας ότι κακοποιούμε το παιδί και θα πρέπει να μας το πάρουν», αναφέρει η Τζέιμι σχετικά με τις διαδικτυακές αντιδράσεις για την κόρη της.

«Ήταν σαν να έφυγε ένα σύννεφο από πάνω μας. Απλά ήταν πιο ευτυχισμένη. Ήταν ζωντανή, ενθουσιασμένη και αμέσως βγήκε στην επιφάνεια η προσωπικότητά της», ανέφερε η Τζέιμι σχετικά με τη στιγμή που η κόρη τους άλλαξε επίσημα το όνομά της.

Όταν η Ρεμπέκα κατάλαβε ποια είναι πραγματικά, μπόρεσε να ξεκινήσει την αλλαγή της και τον Ιούλιο του 2016, πήγαν στο δικαστήριο και άλλαξαν νόμιμα το όνομά της από Μπεν σε Ρεμπέκα.

Παρόλο που οι γονείς της είναι ανακουφισμένοι που η κόρη τους επιτέλους νιώθει χαρούμενη και άνετη με τον εαυτό της, φοβούνται για το μέλλον της ως τρανσeξουαλ γυναίκα.

«Ειλικρινά φοβόμαστε για την ασφάλειά της. Ξέρω ότι υπάρχει πολλή βία και διακρίσεις για τους τρανσeξουαλ έξω στον κόσμο», δήλωσε η Τζέιμι.

Η προστατευτική μητέρα περιγράφει στο προσωπικό της μπλογκ το ταξίδι της κόρης της και της υπόλοιπης οικογένειας κατά την αλλαγή της Ρεμπέκα.

Η Ρεμπέκα σε μια πρόσφατη διαδήλωση μαζί με τους γονείς της. «Η Ρεμπέκα δεν θέλει να σκέφτεται την ιατρική πλευρά της υπόθεσης. Δεν θέλει να αναπτυχθεί ως άντρας», ανέφερε η μητέρα της.

«Το χειρότερο σημείο σε όλο αυτό, ήταν πριν κάνω την αλλαγή, που ένιωθα δυστυχισμένη και καθόλου καλά με τον εαυτό μου», πρόσθεσε η Ρεμπέκα.

Η Ρεμπέκα είδε για πρώτη φορά τη λέξη τρανσeξουαλ, καθώς εκείνη και η μητέρα της έψαχναν στο διαδίκτυο για ουδέτερα μαγιό και η μητέρα της, της εξήγησε τη σημασία της λέξης.

Προς το παρόν, η Ρεμπέκα είναι χαρούμενη που την αναγνωρίζουν ως νεαρό κορίτσι, αλλά οι γονείς της έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν την ιατρική πλευρά της αλλαγής.

Από τη στιγμή που άρχισε την αλλαγή της, η θαρραλέα νεαρή κοπέλα παίρνει μέρος σε εκστρατείες, πηγαίνει σε πορείες και μιλάει σε συγκεντρώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των τρανσέξουαλ.

[dailymail

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×