Αθάνατο Δημόσιο: Ο εφοριακός που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας, πήρε ευμενή μετάθεση | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
1

Αθάνατο Δημόσιο: Ο εφοριακός που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας, πήρε ευμενή μετάθεση

Smiley face
Μόλις λίγες ημέρες μετά τις φωτογραφίες του εφοριακού στην ΔΥΟ Ηρακλείου ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας, έγινε γνωστό πως ο εν λόγω υπάλληλος πήρε ευμενή μετάθεση! Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η φωτογραφία με τον εφοριακό είχε δημοσιευτεί αρχικά στην εφημερίδα «Νέ...

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις φωτογραφίες του εφοριακού στην ΔΥΟ Ηρακλείου ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας, έγινε γνωστό πως ο εν λόγω υπάλληλος πήρε ευμενή μετάθεση!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η φωτογραφία με τον εφοριακό είχε δημοσιευτεί αρχικά στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», καθώς αγανακτισμένος πολίτης τον είχε φωτογραφίσει εν ώρα υπηρεσίας «επί τω έργω», ενώ στην ουρά περίμεναν 20 άτομα προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

1

Η τελευταία είδηση επί του θέματος ήταν ότι γίνεται σχετική έρευνα για να διαπιστωθούν τα συμβαίνοντα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το τοπικό neakriti.gr, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε… ομόφωνα δεκτό το αίτημα του «σταυρολεξάκια» υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση… Ακαδημία Εφοριακών!

πηγη:star.gr

Διαβάστε περισσότερα

×