Ασημένιο μετάλλιο στο Kick Boxing η 15χρονη Σεμέλη Ζαρμακούπη | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Ασημένιο μετάλλιο στο Kick Boxing η 15χρονη Σεμέλη Ζαρμακούπη

Smiley face
Το ασημένιο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες kick boxing κατέκτησε το Σάββατο, η 15χρονη ελληνίδα πρωταθλήτρια κόσμου Σεμέλη Ζαρμακούπη. Η Σεμέλη Ζαρμακούπη που μετέχει στην κατηγορία kick light – 46 κιλά συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και στα Σκόπια όπου διεξήχθη το Πανευρωπαϊκο. Το...

Το ασημένιο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες kick boxing κατέκτησε το Σάββατο, η 15χρονη ελληνίδα πρωταθλήτρια κόσμου Σεμέλη Ζαρμακούπη.

Η Σεμέλη Ζαρμακούπη που μετέχει στην κατηγορία kick light – 46 κιλά συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και στα Σκόπια όπου διεξήχθη το Πανευρωπαϊκο.

Το Σάββατο η 18χρονη πρωταθλήτρια έχασε στον τελικό αγώνα από την πρωταθλήτρια της Αυστρίας και κατέκτησε την 2η θέση.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Σεμέλη Ζαρμακούπη αγωνίστηκε στον τελικό μετά από έναν τραυματισμό όπως είχε γράψει o προπονητής της και πατέρας της Νίκος Ζαρμακούπης στο facebook.

Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο ένα χρόνο πριν

To Σεπτέμβριο του 2016 η 14χρονη τότε Σεμέλη είχε κερδίσει στην κατηγορία της το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων που διεξήχθη στο Δουβλίνο.

Αυτή ήταν η πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και κέρδισε το χρυσό στο kick boxing μετέχοντας σε δυο τελικούς και με εκπληκτική παρουσία ( πέντε νίκες σε πέντε αγώνες).

Εδώ με τον προπονητή και πατέρα της Νίκο Ζαρμακούπη

Πηγή : thetoc.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×