Από τότε που γεννήθηκε κανείς δεν της έδινε ελπίδες. Σήμερα στα 32 της, παίρνει την πιο γλυκιά εκδίκηση! | Sugklonistiko
14

Από τότε που γεννήθηκε κανείς δεν της έδινε ελπίδες. Σήμερα στα 32 της, παίρνει την πιο γλυκιά εκδίκηση!

Smiley face
Όταν γεννήθηκε η Tiffany Geigel, οι γιατροί είπαν στους γονείς της την φρικτή αλήθεια: η κόρη τους είχε μια σπάνια γενετική διαταραχή στα οστά, γνωστή ως σύνδρομο Jarco-Levin(JLS). Καθώς η κόρη της μεγάλωνε, αναπτύσσονταν και τα οστά της, αλλά όχι με τον συνηθισμένο τρόπο. Η σπονδυλική της στήλη σχη...

Όταν γεννήθηκε η Tiffany Geigel, οι γιατροί είπαν στους γονείς της την φρικτή αλήθεια: η κόρη τους είχε μια σπάνια γενετική διαταραχή στα οστά, γνωστή ως σύνδρομο Jarco-Levin(JLS).

Καθώς η κόρη της μεγάλωνε, αναπτύσσονταν και τα οστά της, αλλά όχι με τον συνηθισμένο τρόπο.

Η σπονδυλική της στήλη σχημάτιζε καμπύλη, τα πλευρά της την εμπόδιζαν να αναπνεύσει και πιθανόν να είχε λιγότερους σπόνδυλους από το κανονικό. Η πίεση στα εσωτερικά της όργανα ήταν θανατηφόρα. Ωστόσο, παρά την φρικτή διάγνωση, οι γονείς της Tiffany αρνήθηκαν να πιστέψουν ότι δεν υπήρχαν λύσεις. Οι γιατροί διατηρούσαν επιφυλάξεις για τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν.

Happy Wednesday

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany (@tgeigel) στις

Όταν η Tiffany έγινε 5 χρονών, η μαμά της την έγραψε χορό. Από εκείνη την στιγμή, άρχισε να χορεύει τακτικά, να γυμνάζεται και να γίνεται πιο ευέλικτη. Η Tiffany μεγάλωσε και παρ’όλο που το σώμα της δεν ήταν όπως αυτό των άλλων παιδιών, μπορούσε να κάνει ό,τι έκαναν κι αυτά. Οι γιατροί έπαθαν πλάκα με την δύναμη και την εξαιρετική κατάσταση της υγείας της. Αψηφώντας όλες τις προσδοκίες, η Tiffany σήμερα είναι 32 χρονών. Έχει ζήσει πολύ περισσότερο από όσο πίστευαν οι γιατροί και έχει καταγραφεί σαν ένα από τα υγιέστερα άτομα με την ασθένεια της. Έχει ύψος μόλις 1,20, αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει να ακολουθήσει τα όνειρα της – είναι επαγγελματίας χορεύτρια.

Heidi Latsky Dance benefit event for #OnDisplay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany (@tgeigel) στις

Πιστεύει ότι ο χορός έχει κάνει όλη την διαφορά. «Ο χορός έχει σώσει την ζωή μου, με έχει βοηθήσει να συνεχίσω να κινούμαι, να παραμένω δραστήρια και υγιής». Στην ιστοσελίδα της γράφει ότι δεν επιτρέπει στις διαφορές της να την ορίζουν ή να αποτελούν εμπόδιο στον δρόμο της. «Όταν ο κόσμος με βλέπει να χορεύω, παθαίνει πλάκα, τις περισσότερες φορές οι άλλοι υποθέτουν ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνη μου – ο χορός είναι ο τρόπος μου να τους αποδεικνύω ότι κάνουν λάθος», πρόσθεσε. Όταν χορεύει, ο κόσμος ξεχνά την αναπηρία της. Στην σκηνή μεταμορφώνεται: δεν είναι μια γυναίκα με ασθένεια στα οστά, απλά μια επαγγελματίας χορεύτρια.

Summer ready

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany (@tgeigel) στις

«Μπορεί να μην μπορώ να ελέγξω τα βλέμματα του κόσμου, όταν όμως χορεύω, ξέρω ότι μπορώ να αλλάξω εντελώς την άποψη τους. Μένουν με το στόμα ανοιχτό, μου αρέσει που σοκάρονται τόσο και που αισθάνονται χαζοί για τις λανθασμένες υποθέσεις τους για τα άτομα με αναπηρία. Δεν μπορείς να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο», είπε. Από τις φωτογραφίες της είναι φανερή η ευελιξία και η τεχνική της.

Τι μάθημα μπορούμε να πάρουμε από την Tiffany; Ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τον εαυτό μας να περιορίζεται από τις προσδοκίες των άλλων. Κάποιοι από εμάς γεννιούνται διαφορετικοί, κάποιοι αναπτύσσουν προβλήματα στην πορεία, αλλά μερικές φορές – με αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά – μπορούμε να αψηφήσουμε τις πιθανότητες και να κερδίσουμε. Η Tiffany είναι η ζωντανή απόδειξη.

Πηγή: anpage.gr

Διαβάστε περισσότερα

×