Απίστευτο καρφί: «Ο Γιώργος Λιάγκας τα τελευταία δύο χρόνια παραπαίει» | Sugklonistiko
37

Απίστευτο καρφί: «Ο Γιώργος Λιάγκας τα τελευταία δύο χρόνια παραπαίει»

Smiley face
Απίστευτες δηλώσεις σήμερα το πρωί από γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή. Με μεγάλη εμπειρία τηλεοπτική και όχι μόνο καλέστηκε να σχολιάσει τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Ανάμεσα σε άλλα, τα σχόλιά του σχετικά με το Γιώργο Λιάγκα προκαλούν σημαντική αίσθηση. «Ο Γιώργος Λιάγκας τα τελευταία ...

Απίστευτες δηλώσεις σήμερα το πρωί από γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή. Με μεγάλη εμπειρία τηλεοπτική και όχι μόνο καλέστηκε να σχολιάσει τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Ανάμεσα σε άλλα, τα σχόλιά του σχετικά με το Γιώργο Λιάγκα προκαλούν σημαντική αίσθηση. «Ο Γιώργος Λιάγκας τα τελευταία δύο χρόνια παραπαίει. Ο χωρισμός από τη σύζυγό του τού έκανε ζημιά. Της Φαίης δεν της έκανε ζημιά. Ο Λιάγκας, δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, ενώ ήταν ο συμπαθής, ευγενής κλπ., τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν ήταν αυτός που ξέραμε τα προηγούμενα. Ωσάν να υποκρινόταν κατά κάποιο τρόπο και βλέπετε ότι τα τελευταία δύο χρόνια παραπαίει. Αν είναι και στον τρίτο χρόνο έτσι, νομίζω ότι θα συνταξιοδοτηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κι όμως η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Γιώργο Πολυχρονίου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×