Απαστράπτουσα και με εντυπωσιακό φόρεμα που αποκάλυψε σχεδόν όλα τα τατουάζ της η Αντζελίνα Τζολί | Sugklonistiko

Απαστράπτουσα και με εντυπωσιακό φόρεμα που αποκάλυψε σχεδόν όλα τα τατουάζ της η Αντζελίνα Τζολί

Smiley face
Στην πρεμιέρα της ταινίας «First They Killed My Father» στη Νέα Υόρκη η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την μισή της πλάτη και τα χέρια της και, όπως ήταν φυσικό, τα τατουάζ που έχει η διάσημη ηθοποιός στο σώμα της έγιναν για ακόμη μια φορά θέμα συζήτησης. Η 42χρονη ...

Στην πρεμιέρα της ταινίας «First They Killed My Father» στη Νέα Υόρκη η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την μισή της πλάτη και τα χέρια της και, όπως ήταν φυσικό, τα τατουάζ που έχει η διάσημη ηθοποιός στο σώμα της έγιναν για ακόμη μια φορά θέμα συζήτησης.

Η 42χρονη ηθοποιός φέρεται να έχει στο σώμα της περίπου 20 τατουάζ, πολλά από τα οποία που αφορούν τα έξι παιδιά της, που την συνόδευσαν και σε αυτήν την πρεμιέρα. Τα σχέδια, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν μια φράση του Τενεσί Ουίλιαμς, μια βουδιστική προσευχή αλλά και γεωγραφικές συντεταγμένες από τα μέρη που γεννήθηκαν τα παιδιά της.

Τα τρία μεγαλύτερα στην πλάτη της προστέθηκαν μόλις πέρυσι- μια αρχαία βουδιστική μάντρα στον δεξί της ώμο, ένας ναός στο κέντρο της πλάτης της και από κάτω, ένα σχέδιο γνωστό ως γιάντρα, που θεωρείται πως φέρνει καλή τύχη. Το τατουάζ στον αριστερό ώμο της είναι ένα κείμενο αφιερωμένο στο γιο της, Μάντοξ, τον οποίο υιοθέτησε στην Καμπότζη. Το έκανε το 2003 σε ένα ξενοδοχείο της Ταϊλάνδης.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Λίγο πριν το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, το ζευγάρι είχε ζητήσει σε έναν πρώην Ταϊλανδό μοναχό να πάει αεροπορικώς ως την Καμπότζη όπου γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας «First They Killed My Father». Τα τατουάζ που σχεδίασε και στους δύο έγιναν με το ίδιο μελάνι για να συμβολίζουν το δεσμό τους ως σύζυγοι.

Η Αντζελίνα Τζολί έχει επίσης ένα σχέδιο στο πίσω μέρος του λαιμού της που γράφει «Know Your Rights» [σ.σ. Γνώριζε τα δικαιώματά σου], ο τίτλος του ομώνυμου τραγουδιού των Clash, ενός από τα αγαπημένα της μουσικά συγκροτήματα.

Η ηθοποιός είχε κάνει το 2000 κι ενώ ήταν παντρεμένη με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον τατουάζ στον ώμο της με το όνομά του και ένα δράκο. Το 2002 το αφαίρεσε, εξηγώντας σχετικά με την απόφασή της: «Έχω προχωρήσει. Αυτό έγινε». Στο σημείο έχει τώρα τις γεωγραφικές συντεταγμένες από τα μέρη που γεννήθηκαν τα παιδιά της όπως επίσης και τον τόπο γέννησης του Μπραντ Πιτ.

Αυτές είναι εξηγήσεις πίσω από τα τατουάζ της:

1. Η φράση «Know Your Rights» σε gothic γραμματοσειρά, από το ομώνυμο τραγούδι των Clash.

2. Οι γεωγραφικές συντεταγμένες από τα μέρη που γεννήθηκαν τα παιδιά της και Μπραντ Πιτ.

3. Βουδιστικό ξόρκι αφιερωμένο στο γιο της, Μάντοξ.

4. Βουδιστικός ναός που υπενθυμίζει σε όποιον το έχει να είναι επιεικής απέναντι στον εαυτό του και τους άλλους.

5. Αρχαία βουδιστική μάντρα που θεωρείται πως φέρνει τύχη πλούτο, που της έκανε Ταϊλανδός μοναχός το 2016.

6. Πλέγμα που αντιπροσωπεύει τέσσερις ηπείρους και τα τέσσερα στοιχεία- Γη, νερό, αέρας και φωτιά

7. Φράση στα αραβικά που σημαίνει «αποφασιστικότητα». Το έφτιαξε το 2009 για να καλύψει το τατουάζ που είχε κάνει με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον.

8. Φράσεις από αραβικό κείμενο που έκανε το 2013, λίγο μετά την διπλή μαστεκτομή.

Πηγή :lifo

Διαβάστε περισσότερα

×