Ανθή Βούλγαρη: Οι κρίσιμες ώρες στην εντατική και το πρώτο μήνυμά της μετά το σοβαρό χειρουργείο! | Sugklonistiko
7

Ανθή Βούλγαρη: Οι κρίσιμες ώρες στην εντατική και το πρώτο μήνυμά της μετά το σοβαρό χειρουργείο!

Smiley face
Την περασμένη Πέμπτη, η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη η οποία ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, υπεβλήθη σε σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι μετά από τη διάγνωση ότι έχει καλοήθη όγκο. Η όμορφη δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες έχει βγει από την εντατική όμως το πρώτο 48ω...

Την περασμένη Πέμπτη, η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη η οποία ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, υπεβλήθη σε σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι μετά από τη διάγνωση ότι έχει καλοήθη όγκο.

Η όμορφη δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες έχει βγει από την εντατική όμως το πρώτο 48ωρο ήταν αρκετά κρίσιμο για την πορεία της υγείας της, όμως η κατάστασή της κρίνεται σταθερή και δεν πνέει ανησυχία. Μπορεί το χειρουργείο να ήταν αρκετά σοβαρό όμως σύμφωνα με πληροφορίες όλα βαίνουν καλώς αφού ξύπνησε, μετά την έξοδό της από την εντατική. Η ίδια θέλησε να καθησυχάσει τους φίλους της μέσα από το facebook γράφοντας το πρώτο της μήνυμα: “Καλημέρα!!! Μόλις σημερα συνήλθα σχετικά! Σας Ευχαριστω όλους για τις ευχες σας και την αγάπη σας!!! Σας εχω όλους στο μυαλό μου όμως δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα.. χρειάζομαι ξεκούραση και ηρεμία για λίγο καιρο..❤️❤️❤️” έγραψε χαρακτηριστικά η όμορφη δημοσιογράφος.

Η Ανθή, όταν αναρρώσει, θέλει να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς λατρεύει τη δουλειά της.

5

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×