Ανατριχιαστικό. Τα σημειώματα της νεκρής Έλενας στους γονείς της | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
33

Ανατριχιαστικό. Τα σημειώματα της νεκρής Έλενας στους γονείς της

Smiley face
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με ένα άρρωστο κοριτσάκι που πάλευε με θεούς και δαίμονες να νικήσει την επάρατο νόσο. Οι γιατροί ήταν σαφείς απέναντι στην οικογένεια της. Της έδωσαν 9 μήνες ζωής. Αυτό πάγωσε την μαμά και τον μπαμπά της μικρής Έλενας. Δεν είχαν πολλές επιλογές, το μόνο που ήθελαν ή...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με ένα άρρωστο κοριτσάκι που πάλευε με θεούς και δαίμονες να νικήσει την επάρατο νόσο. Οι γιατροί ήταν σαφείς απέναντι στην οικογένεια της. Της έδωσαν 9 μήνες ζωής. Αυτό πάγωσε την μαμά και τον μπαμπά της μικρής Έλενας.

Δεν είχαν πολλές επιλογές, το μόνο που ήθελαν ήταν να φύγει η κόρη της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ευτυχισμένη. Έτσι αποφάσισαν να της κάνουν όλα τα θελήματα ώστε να την ευχαριστήσουν. Ο καρκίνος έδειξε το χειρότερο του πρόσωπο αφού σε τελικό στάδιο έκανε την μικρή να μην μπορεί να μιλήσει.

Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και ξεκίνησε να γράφει σημειώματα στους γονείς της ότι τους αγαπά. Όμως δεν τους τα έδωσε ποτέ και τα έκρυψε σε διάφορα σημεία του σπιτιού της. Αυτή την κίνηση της μικρής τους κόρης έμαθαν οι γονείς της μετά τον θάνατο της, όταν βρήκαν τα σημειώματα. Οι οικείοι της δεν διάβασαν ποτέ όλα τα σημειώματα μόνο μερικά, καθώς νιώθουν ότι όταν διαβάσουν και το τελευταίο είναι σαν να την αποχαιρετούν για πάντα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×