Αγωγή πολλών χιλιάδων κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη εναντίον της Μίνας Αρναούτη – Η πρώτη αντίδραση της | Sugklonistiko
11

Αγωγή πολλών χιλιάδων κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη εναντίον της Μίνας Αρναούτη – Η πρώτη αντίδραση της

Smiley face
Η υπόθεση τροχαίου του Παντελή Παντελίδη όπως όλα δείχνουν, δεν θα λήξει σύντομα καθώς τα ζητήματα δεν έχουν ακόμη λυθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Αποκαλυπτικά η οικογένεια Παντελίδη πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά της Μίνας Αρναούτη. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η οικογένεια του τρα...

Η υπόθεση τροχαίου του Παντελή Παντελίδη όπως όλα δείχνουν, δεν θα λήξει σύντομα καθώς τα ζητήματα δεν έχουν ακόμη λυθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Αποκαλυπτικά η οικογένεια Παντελίδη πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά της Μίνας Αρναούτη. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η οικογένεια του τραγουδιστή κατέθεσε αγωγή κατά τις μίας εκ των δύο κοριτσιών που βρίσκονταν μαζί του το μοιραίο εκείνο πρωινό.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Κύριος λόγος που έγινε η αγωγή είναι η προσβολή προσωπικότητας και ηθική βλάβη. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται μέσα στην αγωγή των 40 σελίδων, η Αρναούτη δεν είχε σωστή συμπεριφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας αιχμηρές αναρτήσεις για την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης με κατευθείαν αναφορές στα μέλη της οικογένειας και χαρακτηρισμούς καθόλου κολακευτικούς.

«Με την παρούσα αγωγή ζητάμε την προστασία της προσωπικότητας μας και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που η εναγόμενη προκάλεσε σε έκαστο εξ ημών ένεκα της παράνομης και υπαίτιας προσβολής της προσωπικότητας μας. Η εναγόμενη προβαίνει συστηματικά και κατ’ επανάληψη σε αναρτήσεις δημοσιεύσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ισχυριζόμενη, ενώπιον τρίτων, απολύτως ψευδή γεγονότα εις βάρος μας, εν γνώση της αναλήθειας τους, τελώντας την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφημίσεως, πλήττοντας την τιμή και την υπόληψη μας.», γράφει μια παράγραφος της αγωγής.

Η οικογένεια ζητά το ποσό των 21.000 ευρώ έκαστος, δηλαδή 63.000 συνολικά τα οποία αν τα κερδίσουν θα τα χαρίσουν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Φυσικά, η Μίνα Αρνούτη όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, απάντησε στην οικογένεια Παντελίδη και αυτή την φορά μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση, στην οποία γράφει: «Ξέρω ότι ένα πράγμα σας θυμώνει περισσότερο από το να σας λένε ψέματα: να σας λένε την αλήθεια!»

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα





×