Αυτός είναι ο μπασκετμπολίστας που άφησε τα παρκέ και έγινε παπάς | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Αυτός είναι ο μπασκετμπολίστας που άφησε τα παρκέ και έγινε παπάς

Smiley face
Πώς δέχτηκε τη θεία παρουσία στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και πώς οδηγήθηκε στην Εκκλησία. Ο πατέρας Κωνσταντίνος Λυμπέρης, ο ιερωμένος που δεν κρύβει την αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ, καθώς υπήρξε αθλητής σε ερασιτεχνικό επίπεδο, μιλά στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» γ...

Πώς δέχτηκε τη θεία παρουσία στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και πώς οδηγήθηκε στην Εκκλησία.

Ο πατέρας Κωνσταντίνος Λυμπέρης, ο ιερωμένος που δεν κρύβει την αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ, καθώς υπήρξε αθλητής σε ερασιτεχνικό επίπεδο, μιλά στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» για το πώς δέχτηκε τη θεία παρουσία στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και πώς οδηγήθηκε στην Εκκλησία.

«Το κάλεσμα από τον Κύριο ήρθε από μια αρρώστεια, τον καρκίνο. Τιμώ και ασπάζομαι τη δεξιά του Αγίου Νεκταρίου», δηλώνει συγκινημένος ο πατέρας Κωνσταντίνος.

Για τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο είπε: «Εύχομαι κάθε ευλογία απο τον Κύριό μας στους ασθενείς και στις οικογένειές τους».

Εκτός από νικητής της ζωής είναι και ποιητής. «Γράφω στίχους που εκφράζουν ή φωτογραφίζουν μια κατάσταση.Θέλω να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι», καταλήγει.

Ο πατέρας Κωνσταντίνος κηρύττει το μάθημα του Θεού στο Ναό της Αγίας Τριάδας στη Στούπα της Μάνης.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×