21χρονος άνδρας σακάτεψε την κοπέλα του επειδή κατέβασε στο κινητό της την εφαρμογή γνωριμιών Snapchat | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

21χρονος άνδρας σακάτεψε την κοπέλα του επειδή κατέβασε στο κινητό της την εφαρμογή γνωριμιών Snapchat

Smiley face
Ο άνδρας που χτύπησε βάναυσα τη 18χρονη φίλη του επειδή κατέβασε το Snapchat στο τηλέφωνό της εντοπίστηκε και συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί, στις 17 Αυγούστου, σχεδόν δύο μήνες μετά την επίθεση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 20χρονο Dameon Marmolejo στις 10:45 π.μ. και τον μετέφεραν στα κρατητήρια του...

Ο άνδρας που χτύπησε βάναυσα τη 18χρονη φίλη του επειδή κατέβασε το Snapchat στο τηλέφωνό της εντοπίστηκε και συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί, στις 17 Αυγούστου, σχεδόν δύο μήνες μετά την επίθεση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 20χρονο Dameon Marmolejo στις 10:45 π.μ. και τον μετέφεραν στα κρατητήρια του Lubbock County.

Ο Marmolejo χτύπησε άγρια ​​την 18χρονη φίλη του Solidad Analyssa Marie Torres τον Ιούνιο επειδή κατέβασε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό της.

Ο Marmolejo τη χτύπησε στο κεφάλι και στην πλάτη. Όταν εκείνη έτρεξε στο μπάνιο, εκείνος την ακολούθησε και έσπρωξε το κεφάλι της στην μπανιέρα με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνει ράμματα για να κλείσουν οι πληγές της.

“Από θαύμα είναι η κόρη μου ζωντανή,” έγραψε τότε η μητέρα της, Juanita Torres, στο Facebook.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Ο Marmolejo κάλεσε το 911 από το τηλέφωνό της και εξαφανίστηκε από το σπίτι,” πρόσθεσε.

Solidad Analyssa Marie Torres. (Provided by family)

Δύο μήνες μετά το τραγικό γεγονός, ο Marmolejo συνελήφθη σε ένα σπίτι στο συγκρότημα Avenue O. Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν επειδή χτύπησε τη μητέρα του.

Η Torres δημοσίευσε μια φωτογραφία του Marmolejo με χειροπέδες, τη στιγμή της σύλληψής του.

“Σας ευχαριστώ όλους που βοηθήσατε να συμβεί αυτό! Ακριβώς 2 μήνες μετά!” έγραψε η μητέρα.

“Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει τέτοια βία,” έγραψε η μητέρα του κοριτσιού στο Facebook λίγο μετά την τραγική επίθεση.

Ένας στους τρεις έφηβους στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι θύμα σωματικής, σεξουαλικής, συναισθηματικής ή λεκτικής βίας από το σύντροφό του, σύμφωνα με το Domestic Violence Hotline, και ένας στους 10 μαθητές γυμνασίου έχει χτυπηθεί, χαστουκιστεί ή τραυματιστεί από ένα φίλο ή φίλη.

Μπορεί να τον ενόχλησε η κίνηση της κοπέλας να κατεβάσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά αντί να της το πει, εκείνος προτίμησε να τη χτυπήσει.

Όμως, όποιος αγαπάει πραγματικά, δεν πληγώνει…

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×