16 σκίτσα που δείχνουν την μαγεία του να ζεις μόνος σου | Sugklonistiko

16 σκίτσα που δείχνουν την μαγεία του να ζεις μόνος σου

Smiley face
Και η Yaoyao Ma Van As, μια 34χρονη ζωγράφος και εικονογράφος από το Los Angeles, φαίνεται να το ξέρει καλά αυτό, καθώς στην τελευταία σειρά έργων της κατάφερε να αιχμαλωτίσει όλες τις μικρές, προσωπικές στιγμές ευτυχίας που βιώνουν όσοι ζουν μόνοι τους. Η Ma Van As, η οποία είναι πλέον παντρεμένη κ...

Και η Yaoyao Ma Van As, μια 34χρονη ζωγράφος και εικονογράφος από το Los Angeles, φαίνεται να το ξέρει καλά αυτό, καθώς στην τελευταία σειρά έργων της κατάφερε να αιχμαλωτίσει όλες τις μικρές, προσωπικές στιγμές ευτυχίας που βιώνουν όσοι ζουν μόνοι τους.

Η Ma Van As, η οποία είναι πλέον παντρεμένη και έχει εργαστεί ως σκιτσογράφος σε διάσημες σειρές κινουμένων σχεδίων όπως το «Rick and Morty» και το «BoJack Horseman», ζωγράφισε την εκπληκτική αυτή σειρά για έναν πολύ καλό λόγο.

Ήθελε να κάνει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό της.

«Παρά το ότι εργάζομαι στη βιομηχανία, δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο να ζωγραφίσω κάτι για μένα», λέει στη HuffPost. «Πριν το καταλάβω, ξεκίνησα να ζωγραφίζω εμπειρίες από τη ζωή μου, καθώς ήταν τόσο εύκολο για μένα να τις απεικονίσω».

Τα σχέδια επικεντρώνονται στο πώς ήταν η ζωή της πριν παντρευτεί, όταν έμενε μόνη της με τον σκύλο της Parker, ο οποίος και πρωταγωνιστεί σε πολλά από τα σκίτσα της σειράς.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Το να ζεις μόνος σου δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται», εξηγεί. «Ναι, σίγουρα υπήρχαν χάλια στιγμές, αλλά υπήρχαν επίσης αμέτρητες καταπληκτικές στιγμές».

«Σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου και πως κάθε απόφαση που παίρνεις επηρεάζει άμεσα το πώς θα προχωρήσεις στη ζωή σου», λέει η καλλιτέχνης. «Κάθε μέρα μαθαίνεις να είσαι περισσότερο ανεξάρτητος από την προηγούμενη. Είναι σίγουρα μια εμπειρία που πρέπει να αγκαλιάζουμε».

Το πιο αγαπημένο πράγμα στο να μένει μόνη της, όπως αποκαλύπτει, ήταν «να βάζω μουσική και να την ακούω να αντηχεί σε όλο το διαμέρισμα». «Κάποιες φορές έκανα μπάνιο ή ζωγράφιζα και χανόμουν εντελώς στη στιγμή, τη στιγμή του να είμαι απλά εγώ και ο εαυτός μου».

Η Ma Van As ελπίζει επίσης πως τα σκίτσα της θα δώσουν στον κόσμο να καταλάβει πως το να μένεις μόνος σου δεν είναι καθόλου τρομακτικό.

«Μοναχικότητα δεν σημαίνει μοναξιά! Μερικές φορές μπορεί να περιβάλλεσαι από εκατοντάδες ανθρώπους και παρόλα αυτά να νιώθεις εντελώς απομονωμένος», λέει. « Είναι υγιές να περιτριγυρίζεσαι από άλλους, αλλά είναι επίσης υγιές να νιώθεις άνετα με το να περνάς χρόνο μόνος σου».

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε περισσότερα

×