15 αξιολάτρευτοι λόγοι που οι Γερμανικοί Ποιμενικοί είναι τα καλύτερα κατοικίδια | Sugklonistiko

15 αξιολάτρευτοι λόγοι που οι Γερμανικοί Ποιμενικοί είναι τα καλύτερα κατοικίδια

Smiley face
Τα Γερμανικά Shepherds θεωρούνται σκυλιά – φύλακες και εκπαιδεύονται για να βοηθούν και να προστατεύουν τους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, συμμετέχουν σε ταινίες δράσης και παίρνουν τιμητικά μετάλλια. Όσοι έχουν τέτοια σκυλιά είναι πραγματικά πολύ τυχεροί! Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα τέτοιο σκυλί, εδώ...

Τα Γερμανικά Shepherds θεωρούνται σκυλιά – φύλακες και εκπαιδεύονται για να βοηθούν και να προστατεύουν τους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, συμμετέχουν σε ταινίες δράσης και παίρνουν τιμητικά μετάλλια. Όσοι έχουν τέτοια σκυλιά είναι πραγματικά πολύ τυχεροί!

Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα τέτοιο σκυλί, εδώ είναι 15 λόγοι για τους οποίους τα Γερμανικά Shepherds είναι τα καλύτερα κατοικίδια ζώα:

Είναι υπάκουα και εύκολα στην εκπαίδευση

Τα Γερμανικά Shepherds πραγματικά απολαμβάνουν να μαθαίνουν και να βοηθούν τους ιδιοκτήτες τους.

Είναι πιστά και προστατευτικά

Αν τους δοθεί η κατάλληλη εκπαίδευση, τα σκυλιά αυτά είναι πολύ πιστά. Αυτό σημαίνει ότι θα σας αγαπούν άνευ όρων και θα είναι δίπλα σας ό,τι κι αν συμβεί.

Είναι ιδιαίτερα έξυπνα

Η νοημοσύνη τους αποτελείται από όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά τους – την υπακοή, την περιέργεια και μια πραγματική δίψα για ψυχική διέγερση. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά προσλαμβάνονται ως αστυνομικά σκυλιά.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Είναι θαυμάσιοι σύντροφοι

Τα Γερμανικά Shepherds είναι φιλικά και δένονται με τους ιδιοκτήτες τους.

Είναι δραστήρια σκυλιά

Τα Γερμανικά Shepherds έχουν πολλή ενέργεια! Αγαπούν την υπαίθρια άσκηση, γι’ αυτό δείτε το σαν ευκαιρία και ασκηθείτε μαζί τους.

Είναι επίσης πολύ υγιή

Σε αντίθεση με τα περισσότερα μεγαλόσωμα σκυλιά, τα Γερμανικά Shepherds έχουν πολύ λίγους κινδύνους που σχετίζονται με την υγεία, όταν διατηρούν μια σωστή διατροφή και άσκηση.

Είναι ήρωες

Η ηρωική φύση τους είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί Γερμανικοί Ποιμενικοί χρησιμοποιούνται στις αστυνομικές δυνάμεις. Έχουν απονεμηθεί μετάλλια τιμής για την εξυπηρέτηση και την ανδρεία τους και είναι υπεύθυνα για τη διάσωση πολλών ανθρώπων.

Είναι σκυλιά για οικογένεια

Τα κουτάβια αυτά τρελαίνονται με τα μικρά παιδιά.

Είναι προσαρμόσιμα

Μπορεί να μη φαίνεται εκ πρώτης όψεως, αλλά τα Γερμανικά Shepherds πραγματικά μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιονδήποτε τρόπο ζωής.

Δεν είναι πολυέξοδα

Τα Γερμανικά Shepherds απαιτούν ελάχιστη περιποίηση. Η γούνα τους είναι όμορφη από μόνη της και μπορεί να παραμείνει έτσι χωρίς καμία ιδιαίτερη φροντίδα.

Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις αυτής της ράτσας

Τα περισσότερα Γερμανικά Shepherds έχουν μαύρο, μπεζ και καφέ χρώμα, αλλά υπάρχουν και μερικά που έχουν μαύρη με γκρι γούνα.

Είναι φιλικά με τα άλλα κατοικίδια ζώα

Μπορεί να φαίνεται σαν μια ράτσα που είναι επιθετική με τα άλλα ζώα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Όταν κοινωνικοποιηθεί νωρίς, το Γερμανικό Shepherd μπορεί να γίνει πολύ φιλικό με τα άλλα ζώα.

Φαίνεται τρομακτικό αν και δεν είναι τόσο

Τα Γερμανικά Shepherds έχουν ένα βλέμμα που λέει «δεν τα βάζεις μαζί μου». Η φήμη τους σε συνδυασμό με το μεγάλο τους σώμα, κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να τα φοβούνται, ανεξάρτητα από το πόσο υπάκουα και φιλικά μπορεί να είναι στην πραγματικότητα.

Δέχονται τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε

Ενώ τα Γερμανικά Shepherds μπορεί να είναι απρόσιτα και καχύποπτα με εκείνους που δεν γνωρίζουν, αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα, καθώς μαθαίνουν να εμπιστεύονται νέους ανθρώπους και να εξοικειώνονται μαζί τους.

Είναι περίεργα

Στα Γερμανικά Shepherds αρέσουν οι προκλήσεις και έχουν μια φυσική περιέργεια. Αγαπούν την ψυχική διέγερση όπως και την άσκηση, κάτι που τα κάνει ακαταμάχητα.

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

×