Μία μόνο φράση έσωσε αυτά τα παιδιά από απαγωγή | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Μία μόνο φράση έσωσε αυτά τα παιδιά από απαγωγή

Smiley face
Όταν οι γονείς μιλούν στα παιδιά για ασφάλεια ελπίζουν οτι τα παιδιά ακούνε – ποτέ δεν είναι σίγουροι αν τα παιδιά ακούνε πραγματικά. Η Jodie Norton όμως, έμαθε με τον επικίνδυνο τρόπο οτι τα παιδιά της την ακούνε! Η Jodie χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο επειγόντως γιατί πονούσε. Ο γείτονας της τ...

Όταν οι γονείς μιλούν στα παιδιά για ασφάλεια ελπίζουν οτι τα παιδιά ακούνε – ποτέ δεν είναι σίγουροι αν τα παιδιά ακούνε πραγματικά. Η Jodie Norton όμως, έμαθε με τον επικίνδυνο τρόπο οτι τα παιδιά της την ακούνε!

Η Jodie χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο επειγόντως γιατί πονούσε. Ο γείτονας της της εξήγησε οτι μπορούσε να πάει από το νοσοκομείο να πάρει τα παιδιά και να τα πάει εκείνος στο σχολείο. Όταν η Jodie θεώρησε οτι ο γείτονας της πλησίαζε, έστειλε τον 10χρονο και τον 8χρονο γιο της να περιμένουν σε ένα παγκάκι έξω από το νοσοκομείο.Το απόγευμα μόνο έμαθε τι ακριβώς συνέβη!

«Είχα υποθέσει οτι ο γείτονας μας θα ερχόταν από το σπίτι του (και όχι από κάπου πιο μακριά). Έτσι τα παιδιά μου κατέληξαν να περιμένουν έξω από το νοσοκομείο για 40 λεπτά και όχι για τα 5-10 που υπολόγιζα. Η ιστορία που μου είπαν αργότερα μου προκάλεσε συναισθήματα αηδίας και ευγνωμοσύνης!»

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τα αγόρια της εκείνη την ημέρα είχαν την πρώτη τους εμπειρία σχετικά με όλα όσα τους έλεγε για να τους προειδοποιήσει τόσο καιρό. Όπως καθόντουσαν στο παγκάκι, ήρθε μια γυναίκα και 2 άντρες να ζητήσουν βοήθεια από τα παιδιά «για να πείσουν τον φίλο τους να βγει από το μπάνιο στο οποίο κρύφτηκε και να πάει στο γιατρό.»

Κάθε φορά που τα αγόρια έλεγαν έλεγαν «όχι, ευχαριστούμε», οι ξένοι τα πίεζαν ακόμα περισσότερο. «Σας παρακαλούμε! Μπορεί να σώσετε τη ζωη του αν μόνο καταφέρετε να τον κάνετε να βγει από το μπάνιο!»

Τότε ήρθε ο γείτονας και μόλις τα αγόρια μπήκαν στο αυτοκίνητο του είδαν τον «άρρωστο φίλο» που ήταν κλειδωμένος στο μπάνιο να τρέχει προς το αυτοκίνητο που τον περίμενε.

«Τρόμαξα πολύ και σοκαρίστηκα όταν άκουσα τι είχε συμβεί ενώ εγώ πίστευα οτι τα αγόρια μου ήταν ασφαλή στο σχολείο. Ευτυχώς όσα τους έλεγα τόσο καιρό και η επιμονή μου να μάθουν να λένε «όχι, ευχαριστώ» όταν κάποιος ξένος ζητάει κάτι από αυτούς έπιασε τόπο!

Αργότερα ρώτησα τα παιδιά μου πώς κατάλαβαν οτι αυτοί οι άνθρωποι ήταν «κακοί» και μου απάντησαν το εξής: «Μαμά, καταλάβαμε ότι ήταν κακοί άνθρωποι, γιατί μας ζητούσαν βοήθεια. Οι μεγάλοι δεν ζητάνε βοήθεια από τα παιδιά »

Αυτό που συνέβη αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Γι αυτό πρέπει να μιλάμε στα παιδιά μας και να τα προειδοποιούμε για τους κινδύνους που υπάρχουν στον κόσμο.

Eπιμέλεια κειμένου για το Babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Πηγή: babyradio.gr

Διαβάστε περισσότερα

×