Η επιστολή του Johnny Cash στη γυναίκα του είναι το καλύτερο ερωτικό γράμμα όλων των εποχών | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η επιστολή του Johnny Cash στη γυναίκα του είναι το καλύτερο ερωτικό γράμμα όλων των εποχών

Smiley face
H κορυφαία φωνή της country μουσικής και ένας από τους κορυφαίους μουσικούς της παγκόσμιας σκηνής, ο αειθαλής και πάντα γοητευτικός Johnny Cash κατάφερε να μείνει στην ιστορία για έναν ακόμα λόγο εκτός από την τεράστια καλλιτεχνική του καριέρα. Την ιδιαίτερη και μοναδική σχέση με τη σύζυγο του, June...

H κορυφαία φωνή της country μουσικής και ένας από τους κορυφαίους μουσικούς της παγκόσμιας σκηνής, ο αειθαλής και πάντα γοητευτικός Johnny Cash κατάφερε να μείνει στην ιστορία για έναν ακόμα λόγο εκτός από την τεράστια καλλιτεχνική του καριέρα. Την ιδιαίτερη και μοναδική σχέση με τη σύζυγο του, June Carter, με την οποία υπήρξε παντρεμένος από το 1968 μέχρι τον θάνατο της το 2003.

Το ζευγάρι έζησε και δούλεψε μαζί, καθώς η June υπήρξε και η ίδια τραγουδίστρια, ενώ ο σπουδαίος μουσικός που έφυγε κι αυτός από τη ζωή την ίδια χρονιά, μόλις 4 μήνες μετά τον θάνατο της συντρόφου του κάποτε της έγραψε μία βαθιά εξομολογητική, ερωτική επιστολή, με αφορμή τα γενέθλια της, το 1994.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το συγκεκριμένο γράμμα που είδε τα φώτα της δημοσιότητας μετά τον θάνατο του ζευγαριού και σε μία μεγάλη, παγκόσμια ψηφοφορία που συμμετείχαν ερωτικές επιστολές αντρών από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας κέρδισε με ευκολία την πρώτη θέση. Το γράμμα που άφησε πίσω του την επιστολή του Ερρίκου του 8ου στην Άννα Μπόελιν και του Μπετόβεν στην ανώνυμη, αθάνατη αγαπημένη του, είχε το παρακάτω περιεχόμενο.

«Γεράσαμε και συνηθίσαμε ο ένας τον άλλον. Σκεφτόμαστε το ίδιο. Διαβάζουμε ο ένας το μυαλό του άλλου. Ξέρουμε τι θέλει ο άλλος, χωρίς να ρωτήσει. Μερικές φορές, εκνευρίζουμε ο ένας τον άλλον. Και ίσως μερικές φορές, παίρνουμε ο ένας τον άλλον ως δεδομένο.

Αλλά κάθε τόσο, όπως σήμερα, το σκέφτομαι και συνειδητοποιώ, πόσο τυχερός είμαι, που μοιράζομαι τη ζωή μου με τη σπουδαιότερη γυναίκα, που γνώρισα ποτέ. Ακόμη και τώρα, με γοητεύεις και με εμπνέεις. Με επηρεάζεις προς το καλύτερο. Είσαι το αντικείμενο του πόθου μου. Ο απολύτως νούμερο ένα λόγος της ύπαρξής μου. Σε αγαπώ πάρα πολύ.

Χρόνια πολλά πριγκίπισσα…

John»

Το χειρόγραφο του Johnny Cash.

Πηγή: womantoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

×