24 υπέροχες φωτογραφίες “πριν και μετά” την έλευση του Φθινοπώρου | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

24 υπέροχες φωτογραφίες “πριν και μετά” την έλευση του Φθινοπώρου

Smiley face
Αν δεν σταματήσετε για λίγο και να κοιτάξετε γύρω σας, το πιθανότερο είναι να μην καταλάβετε πόσο γρήγορα γίνεται η μετάβαση στη φύση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Ακριβώς για αυτή την περίπτωση, για τους ανθρώπους δηλαδή που δεν βρήκαν το χρόνο να σταθούν για λίγο και να κοιτάξουν τα δέντρα γύρω ...

Αν δεν σταματήσετε για λίγο και να κοιτάξετε γύρω σας, το πιθανότερο είναι να μην καταλάβετε πόσο γρήγορα γίνεται η μετάβαση στη φύση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Ακριβώς για αυτή την περίπτωση, για τους ανθρώπους δηλαδή που δεν βρήκαν το χρόνο να σταθούν για λίγο και να κοιτάξουν τα δέντρα γύρω τους, ακολουθούν αυτές οι φωτογραφίες.

Στις 24 υπέροχες εικόνες που ακολουθούν λοιπόν, θα δείτε πως είναι η φύση «πριν» την έλευση της πιο μελαγχολικής εποχής του χρόνου και πως είναι «μετά», τότε που τα φυλλοβόλα δένδρα χάνουν το φύλλωμά τους, τα χρώματα στη φύση είναι διαφορετικά και ξεκινούν οι πρώτες βροχές που προετοιμάζουν το έδαφος για την επερχόμενη σπορά. Τα φύλλα των φυλλοβόλων δέντρων, ενεργοποιώντας ένα δικό τους αμυντικό μηχανισμό, όταν ωριμάζουν μπορούν και διασπούν τις χρωστικές ουσίες που έχουν παραγάγει -ανάμεσά τους και την χλωροφύλλη- και τις απορροφούν πίσω στο κοτσάνι για άλλες χρήσεις. Όταν το πράσινο χρώμα της χλωροφύλλης εξαφανίζεται, τότε αποκαλύπτονται τα υπόλοιπα χρώματα, αυτά που συνήθως αποκαλούνται «φθινοπωρινά».

Βόρεια Ουαλία

Γέφυρα Gapstow, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Ιαπωνικός Σφένδαμος

Πρόσοψη πολυκατοικίας

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Λίμνη Forest στην Πολωνία

Ο περίπατος του ποιητή, Σέντραλ Παρκ, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Hitachi Seaside Park, Ιαπωνία

Οδογέφυρα Glenfinnan, Σκωτία

Λίμνη Άιλαντ, Πολωνία

Capitol Creek Valley

Κάστρο Kilchurn, Σκωτία

Μίσιγκαν, ΗΠΑ

Τούνελ της αγάπης, Ουκρανία

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×