Τουρκάλα σχεδιάστρια έκανε σατανική επίδειξη μόδας μέσα σε χριστιανική εκκλησία στο Λονδίνο | Sugklonistiko

Τουρκάλα σχεδιάστρια έκανε σατανική επίδειξη μόδας μέσα σε χριστιανική εκκλησία στο Λονδίνο

Smiley face
Η εν λόγω σχεδιάστρια από την Τουρκία μετέτρεψε μια εκκλησία σε παράσταση σατανικών μοντέλων χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το φόντο της επίδειξης ήταν γεμάτο από μασονικά και σατανικά και κάρτες ταρώ σύμβολα αλλά και τα μοντέλα ήταν όλα ντυμένα εμπνευσμένα από τον διάβολ...

Η εν λόγω σχεδιάστρια από την Τουρκία μετέτρεψε μια εκκλησία σε παράσταση σατανικών μοντέλων χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το φόντο της επίδειξης ήταν γεμάτο από μασονικά και σατανικά και κάρτες ταρώ σύμβολα αλλά και τα μοντέλα ήταν όλα ντυμένα εμπνευσμένα από τον διάβολο.

Η Τουρκάλα σχεδιάστρια ονομάζεται Dilara Findikoglu, πρόβαλλε χωρίς δισταγμό την κολεξιόν του για το 2018 μέσα στο ιερό του ναού. Σημειωτέον ότι ο χριστιανικός ναός (καθολικός) αυτός του Αγίου Αντρέα δεν είναι ένας τυχαίος ναός αλλά από τις πιο φημισμένες και ιστορικές εκκλησίες της Αγγλίας.

Το εκπληκτικό είναι ότι οι ίδιοι οι ιερείς του ναού αντί να αντιδράσουν σε αυτή τη βεβήλωση, έδειχναν ακόμα και ότι είναι ευχαριστημένοι γιατί όπως φαίνεται αμείφθηκαν αδρά από την σχεδιάστρια.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

O ναός του Άγιου Αντρέα στο Λονδίνο

H σχεδιάστρια από την Τουρκία Dilara Findikoglu

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×