Τα μοντέλα του φετινού διαγωνισμού «Μις Οπίσθια 2017» ξεχύθηκαν στο δρόμους της Βραζιλιας | Sugklonistiko

Τα μοντέλα του φετινού διαγωνισμού «Μις Οπίσθια 2017» ξεχύθηκαν στο δρόμους της Βραζιλιας

Smiley face
Ένα όμορφο χάος προκάλεσαν στους δρόμους της Βραζιλίας οι υποψήφιες για το διαγωνισμό της Μις Οπίσθια 2017, όταν όλες μαζί βγήκαν βόλτα πριν την έναρξη του περιβόητου ετήσιου διαγωνισμού «Miss BumBum» που γίνεται κάθε χρόνο στην Βραζιλία. Έτρεξαν όλες μαζί με τα μαύρα μαγιό τους στους δρόμους του Σά...

Ένα όμορφο χάος προκάλεσαν στους δρόμους της Βραζιλίας οι υποψήφιες για το διαγωνισμό της Μις Οπίσθια 2017, όταν όλες μαζί βγήκαν βόλτα πριν την έναρξη του περιβόητου ετήσιου διαγωνισμού «Miss BumBum» που γίνεται κάθε χρόνο στην Βραζιλία.

Έτρεξαν όλες μαζί με τα μαύρα μαγιό τους στους δρόμους του Σάο Πάολο για να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον διαγωνισμό που πέρσι πάνω από 17 εκατομμύρια βραζιλιάνοι ψηφίσαν για να αναδείξουν την βασίλισσα των οπίσθιων.

Οι διαγωνιζόμενες είναι 27 ανάμεσα τους και ένα μοντέλο του Playboy (για πρώτη φορά λαμβάνει μέρος διαγωνιζόμενη εκτός Βραζιλίας) αλλά και μια γυναίκα που έχει μόνο ένα πόδι.

Το κοινό πρέπει να αποφασίσει ποιες από τις 27 γυναίκες θα περάσου στην τελικό που θα γίνει τον Νοέμβριο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από εδώ και πέρα έχουν απαγορευτεί τα πλαστικά οπίσθια από τον διαγωνισμό και όλες οι διαγωνιζόμενες έχουν φυσικά προσόντα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!


[dailymail] [reuters]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×