Στην Ινδία για να βιάσουν ανήλικες, τις παντρεύονται για ένα μήνα | Sugklonistiko

Στην Ινδία για να βιάσουν ανήλικες, τις παντρεύονται για ένα μήνα

Smiley face
Εξαρθρώθηκε στην Ινδία κύκλωμα που προμήθευε άραβες πελάτες με ανήλικα κορίτσια, τα οποία βιάζονταν για ένα ολόκληρο μήνα με πρόσχημα ένα γάμο αυτής της χρονικής διάρκειας. Στο κύκλωμα ήταν και ιερωμένοι και «ενδιάμεσοι» που τους προμήθευαν με κορίτσια. Η καταφυγή στην πορνεία είναι απαγορευμένη απ...

Εξαρθρώθηκε στην Ινδία κύκλωμα που προμήθευε άραβες πελάτες με ανήλικα κορίτσια, τα οποία βιάζονταν για ένα ολόκληρο μήνα με πρόσχημα ένα γάμο αυτής της χρονικής διάρκειας.

Στο κύκλωμα ήταν και ιερωμένοι και «ενδιάμεσοι» που τους προμήθευαν με κορίτσια. Η καταφυγή στην πορνεία είναι απαγορευμένη από το Ισλάμ και αυτού του είδους οι λευκοί γάμοι μικρής διάρκειας φαίνεται πως είναι ένας τρόπος παράκαμψης της απαγόρευσης.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι ήταν πάνω από 65 ετών. Πέντε πολίτες του Ομάν και τρεις του Κατάρ, συνελήφθησαν στη πόλη της νότιας Ινδίας όπου οι προσαγωγές πλουσίων τουριστών που αναζητούν «συζύγους του ενός μήνα» είναι συχνές.

«Οι Άραβες πληρώνουν από 4.500 μέχρι 15.500 δολάρια σε ενδιάμεσους για να τους βρουν κορίτσια για εφήμερους γάμους. Τους βοηθούν ιερωμένοι που κάνουν τις τελετές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Β. Σατγιαναραγιάνα, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.

Από την αρχή της συναλλαγής, είναι ήδη έτοιμα προς χρήση πιστοποιητικά γάμου και διαζυγίου τα οποία συνήθως υπογράφονται ταυτόχρονα.

Η αστυνομία απελευθέρωσε οκτώ ανήλικες μεταξύ 14 και 18 ετών από πανσιόν σε διάφορα σημεία στην πόλη.

Πέντε ενδιάμεσοι, τρεις ιερωμένοι και τέσσερις ιδιοκτήτες πανσιόν συνελήφθησαν επίσης.

Σε βάρος των οκτώ τουριστών από το Ομάν και το Κατάρ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη, εξαναγκασμό σε δουλεία και βιασμό ανηλίκων.

Πηγή : athensvoice.gr

Διαβάστε περισσότερα

×