Στην Ιαπωνία έβαλαν σε έκθεση τα περιττώματα ζώων και δεν σταματούν να κόβουν εισιτήρια | Sugklonistiko

Στην Ιαπωνία έβαλαν σε έκθεση τα περιττώματα ζώων και δεν σταματούν να κόβουν εισιτήρια

Smiley face
«POOPS, I did it again». Πριν από μερικά χρόνια είχαν κάνει έκθεση με ορισμένα από τα πιο σιχαμερά -για τους ανθρώπους- είδη της παγκόσμιας Πανίδας (π.χ. κατσαρίδες). Είδαν την ανταπόκριση και σκέφτηκαν να εφαρμόσουν παρόμοιες ιδέες. Εφέτος, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν εκ νέου τους επισκέπτες στο...

«POOPS, I did it again». Πριν από μερικά χρόνια είχαν κάνει έκθεση με ορισμένα από τα πιο σιχαμερά -για τους ανθρώπους- είδη της παγκόσμιας Πανίδας (π.χ. κατσαρίδες).

Είδαν την ανταπόκριση και σκέφτηκαν να εφαρμόσουν παρόμοιες ιδέες. Εφέτος, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν εκ νέου τους επισκέπτες στον Ζωολογικό Κήπο Τοκουγιάμα, στην πόλη Σουνάν, οι διοικούντες την εγκατάσταση αποφάσισαν να οργανώσουν μια νέα -όχι και τόσο συνηθισμένη- έκθεση.

Συνολικά 13 διαφορετικά είδη εκκρίσεων από ζώα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμα στους επισκέπτες. Η έκθεση «Poop Exhibit» άνοιξε τις πύλες της στις 22 Ιουλίου και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Μια ματιά στο video αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος πως πρόκειται για μια… διαδραστική έκθεση, όπου ενεργοποιούνται όλες σχεδόν οι αισθήσεις (ακόμα και η γεύση). Οι διοργανωτές, πάντως, φρόντισαν να επεξεργαστούν πρώτα τα… εκθέματα, προκειμένου να προλάβουν μολύνσεις και εξαιρετικά δυσάρεστες οσμές.

Πηγή: athensvoice.gr

Διαβάστε περισσότερα

×