Σουηδός Ολυμπιονίκης δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό του μέσα σε γόνδολα στην Βενετία | Sugklonistiko

Σουηδός Ολυμπιονίκης δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό του μέσα σε γόνδολα στην Βενετία

Smiley face
Αυτή είναι η ιστορία ενός πρώην Ολυμπιονίκη από την Σουηδία, ο οποίος είπε πρόσφατα το «ναι» στον Γερμανό φίλο του – μετά την έκπληξη που του έκανε σε μια βόλτα τους με γόνδολα στη Βενετία. Ο Μπόντι Μπίλντερ Πάτρικ Ούμπερ, δεν ενημέρωσε καν τον Ολυμπιονίκη φίλο του, Τζίμι Σιόντιν, για το που θα πήγα...

Αυτή είναι η ιστορία ενός πρώην Ολυμπιονίκη από την Σουηδία, ο οποίος είπε πρόσφατα το «ναι» στον Γερμανό φίλο του – μετά την έκπληξη που του έκανε σε μια βόλτα τους με γόνδολα στη Βενετία.

Ο Μπόντι Μπίλντερ Πάτρικ Ούμπερ, δεν ενημέρωσε καν τον Ολυμπιονίκη φίλο του, Τζίμι Σιόντιν, για το που θα πήγαιναν, όταν έφυγαν με το αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Μόναχο, τον Ιούλιο.

Τελικά έφτασαν στην Βενετία, ένα μέρος το οποίο ο Τζίμι πάντα ήθελε να επισκεφτεί, ενώ ο Πάτρικ είχε κλείσει και έναν φωτογράφο από το Flytographer για να τραβήξει αυθόρμητες στιγμές της περιπέτειας τους. Όταν το ζευγάρι επιβιβάστηκε στην γόνδολα, ο Πάτρικ ήξερε πως αυτή ήταν η σωστή στιγμή να του κάνει την πρόταση.

«Δεν είχα ιδέα ή κάποιο στοιχείο για να καταλάβω ότι επρόκειτο για μια έκπληξη πρότασης γάμου», δήλωσε ο Τζίμι στο Χάφινγκτον Ποστ, για την συγκλονιστική στιγμή που βίωσε.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στις γερμανικές Άλπεις στις 28 Μαΐου 2018, το οποίο θα σηματοδοτήσει τα δύο χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η σχέση τους. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από την απόδραση τους στην Ιταλία.

Serena Genovese

Serena Genovese

Serena Genovese

Serena Genovese

wolfdeutschland

Serena Genovese

Serena Genovese

Serena Genovese

wolfdeutschland

 inkedviking
[Jimmy][Patrick]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×