Σκληρό βίντεο δείχνει πύθωνα να προσπαθεί να βγάλει γάτα από μέσα του που είχε φάει πριν | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Σκληρό βίντεο δείχνει πύθωνα να προσπαθεί να βγάλει γάτα από μέσα του που είχε φάει πριν

Smiley face
Εάν είστε κάτοχος κατοικίδιου ζώου, ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να χάσετε το αγαπημένο σας ζώο. Αισθάνεστε ακόμα χειρότερα, όταν το αγαπημένο σας κατοικίδιο σκοτώνεται από έναν τεράστιο πύθωνα. Η οικογένεια από το Πάθουμ Θάνι, Ταϊλάνδη, έχασε πρόσφατα τον πολύτιμο γάτο τους, Μπόμπο. Πάνω στο σοκ και τ...

Εάν είστε κάτοχος κατοικίδιου ζώου, ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να χάσετε το αγαπημένο σας ζώο. Αισθάνεστε ακόμα χειρότερα, όταν το αγαπημένο σας κατοικίδιο σκοτώνεται από έναν τεράστιο πύθωνα.

Η οικογένεια από το Πάθουμ Θάνι, Ταϊλάνδη, έχασε πρόσφατα τον πολύτιμο γάτο τους, Μπόμπο. Πάνω στο σοκ και την έκπληξή τους, τελικά ανακάλυψαν ότι ένας πύθωνας 5 μέτρων κατάπιε τον άτυχο γάτο τους.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως από την οικογένεια.

Viral Press

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Προφανώς, το τεράστιο φίδι μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και έπειτα κρύφτηκε κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας, σε ένα άνετο μέρος, για να χωνέψει τον τρίχρονο γάτο – ο οποίος ζύγιζε περίπου 3 κιλά, όπως ανέφεραν στην Mirror.

Η Σάοβαρακ Τσαρόεν, η οποία είναι 59 ετών, εντόπισε τελικά το φουσκωμένο φίδι και έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία από την περιοχή Κου Μπανγκ Λουάνγκ.

Δύο αστυνομικοί, τρεις διασώστες ζώων και ένας δημοσιογράφος έφτασαν στο μέρος.

Το μεγάλο φίδι, με το διογκωμένο του στομάχι, σύρθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Viral Press

Η Σάοβαρακ είπε: «Υπήρχε μια ουρά που έβγαινε από το στόμα του και σκέφτηκα ότι το φίδι ήταν μικρό, έτσι έτρεξα έξω και κάλεσα την αστυνομία. Όταν έφθασαν, είπαν ότι ήταν τεράστιο. Σοκαρίστηκα.»

Μετά, το φίδι άρχισε να βγάζει από το στόμα του τον άτυχο γάτο.

Viral Press

Περιττό να πούμε ότι η ιδιοκτήτρια είναι πολύ ενοχλημένη με το τι συνέβη στο αγαπημένο της κατοικίδιο.

Viral Press

Υπάρχει το βίντεο παρακάτω, αλλά να σας προειδοποιήσουμε: ορισμένοι θεατές ενδέχεται να βρουν το περιεχόμενο αγχωτικό και λυπηρό.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της άγριας ζωής, ο πύθωνας μετρήθηκε και έχει μήκος μεγαλύτερο από πέντε μέτρα. Είπαν επίσης ότι τον απελευθέρωσαν πίσω στην άγρια φύση.

Δείτε το βίντεο.https://www.youtube.com/watch?v=dD7YdUKfKV4

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×