Σχεδόν οι μισοί κάτοικοι νησιού στην Ταϊλάνδη απήγαγαν και βίαζαν επί 8 μήνες ένα 14χρονο κοριτσάκι | Sugklonistiko

Σχεδόν οι μισοί κάτοικοι νησιού στην Ταϊλάνδη απήγαγαν και βίαζαν επί 8 μήνες ένα 14χρονο κοριτσάκι

Smiley face
Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ερευνά τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού από ομάδα 40 ανδρών που έγινε πέρυσι, σύμφωνα με την Independent. Το θύμα, προερχόμενο από ένα χωριό με πληθυσμό 100 ανθρώπων στο νησί Koh Raed, αποκάλυψε τον αριθμό της ομάδας ανδρών που πραγματοποιούσε σεξουαλικές επιθέσεις μεταξύ...

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ερευνά τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού από ομάδα 40 ανδρών που έγινε πέρυσι, σύμφωνα με την Independent.

Το θύμα, προερχόμενο από ένα χωριό με πληθυσμό 100 ανθρώπων στο νησί Koh Raed, αποκάλυψε τον αριθμό της ομάδας ανδρών που πραγματοποιούσε σεξουαλικές επιθέσεις μεταξύ του Μαΐου και Δεκεμβρίου 2016.

Το κορίτσι, τώρα 15 ετών, κατήγγειλε τις επιθέσεις για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο, αναφέροντας ότι βιάστηκε από έναν επιτιθέμενο στο σπίτι της, ενώ οι γονείς της εργάζονταν τη νύχτα.

Ανέφερε ότι τότε ο βιαστής την παρέσυρε σε μια καλύβα στη γύρω περιοχή όπου δέχθηκε επίθεση από πολλούς άνδρες.

Ο υποδιοικητής της επαρχιακής πόλης Phang Nga είπε στον ανταποκριτή ότι οι μισοί από τους υπόπτους δεν κατάγονται από το νησί, γεγονός που θα κάνει πιο δύσκολη την έρευνα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Nation, το ανήλικο κορίτσι έμενε πολλές φορές μόνο του στο σπίτι, καθώς οι γονείς του εργάζονται σε βιομηχανία.

Πηγή: huffingtonpost.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×