Ο Ντάνος θα επισκεφτεί Αμερική, Κύπρο και Τουρκία για να τον βραβεύσουν για το Survivor | Sugklonistiko

Ο Ντάνος θα επισκεφτεί Αμερική, Κύπρο και Τουρκία για να τον βραβεύσουν για το Survivor

Smiley face
Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη μεγάλη του νίκη στο Survivor. Μετά την αποθέωση στο Άλσος Βεΐκου, ξεκίνησε την επόμενη ημέρα κιόλας με τις νέες του υποχρεώσεις. Αυτές ήταν τηλεοπτικές, αφού έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα για ένα διάστημα για να εμφανιστεί στην εκπομπή «...

Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη μεγάλη του νίκη στο Survivor. Μετά την αποθέωση στο Άλσος Βεΐκου, ξεκίνησε την επόμενη ημέρα κιόλας με τις νέες του υποχρεώσεις.

Αυτές ήταν τηλεοπτικές, αφού έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα για ένα διάστημα για να εμφανιστεί στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», αλλά και να παραβρεθεί στο πάρτι των παικτών του παιχνιδιού.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Και μπορεί τελικά να επέστρεψε στην αγαπημένη του Σκιάθο, όπου γνώρισε επίσης την αποθέωση, αλλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», έχει αυτό το καλοκαίρι τρία μεγάλα ταξίδια.

Θα επισκεφτεί την Αμερική, όπου και θα βραβευτεί από τους Έλληνες ομογενείς εκεί. Επόμενος σταθμός του θα είναι η Κύπρος, όπου επίσης θα βραβευτεί. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα βρεθεί και στην Τουρκία, καθώς θέλουν να τον βραβεύσουν για το ήθος και τον σεβασμό του απέναντι στους Τούρκους στα αγωνίσματα Ελλάδας-Τουρκίας.

Σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά, ο Ντάνος συζητά μια μεγάλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ, αναφέρει το Secret. Ακόμη όμως δεν έχει αποφασίσει κάτι. Η τηλεόραση δεν είναι κάτι στο οποίο στόχευε και θέλει να το σκεφτεί πολύ πριν κάνει το μεγάλο βήμα.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×