Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: 72χρονη με έξι εγγόνια παντρεύτηκε 27χρονο [εικόνες] | Sugklonistiko

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: 72χρονη με έξι εγγόνια παντρεύτηκε 27χρονο [εικόνες]

Smiley face
Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό πρέπει να ισχύει στην περίπτωση της Angela Nwachukwu και του CJ. Η 72χρονη Βρετανίδα παντρεύτηκε τον 27χρονο από τη Νιγηρία, τον Αύγουστο του 2015, με την ιστορία τους να έρχεται στη δημοσιότητα δύο χρόνια μετά από την The Sun.Επανάσταση στους Διαιτολόγους...

Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό πρέπει να ισχύει στην περίπτωση της Angela Nwachukwu και του CJ.

Η 72χρονη Βρετανίδα παντρεύτηκε τον 27χρονο από τη Νιγηρία, τον Αύγουστο του 2015, με την ιστορία τους να έρχεται στη δημοσιότητα δύο χρόνια μετά από την The Sun.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο γάμος τους, ωστόσο, δεν είναι ρόδινος, σύμφωνα με την Ανγκελα μιας και ο αγαπημένος της δεν έχει αποκτήσει ακόμα βίζα. Η 72χρονη, με τα έξι εγγόνια, δίνει τη μάχη της με την βρετανική γραφειοκρατία.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω Facebook, με τον CJ να στέλνει αίτημα φιλίας στην Ανγκελα. Τρεις μήνες μετά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την πρόταση γάμου να γίνεται μέσω Skype.

Οπως δηλώνει η ίδια, δεν γινόταν να μην ερωτευτεί τον κατά 45 χρόνια μικρότερο της, για τον οποίο ξόδεψε 20.00 λίρες σε δικηγορικά έξοδα και αεροπορικά εισιτήρια.

«Ηταν τόσο ωραίος, με μεγάλα καστανά μάτια και ένα εντυπωσιακό σώμα. Μιλούσαμε για ώρες, λέγαμε για τις οικογένειες μας και τα χόμπι μας. Ηταν σαν να τον ήξερα χρόνια. Πριν το καταλάβω ανταλλάσσαμε μηνύματα καθημερινά» δήλωσε η 72χρονη στη The Sun.

Ο γάμος έγινε στο Λάγος της Νιγηρίας και από τότε το ζευγάρι έχει συναντηθεί άλλες δύο φορές.

Φωτογραφίες: Facebook

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×