Ήρθαν οι ανδρικές ζαρτιέρες! Εσείς θα τις φορούσατε; | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Ήρθαν οι ανδρικές ζαρτιέρες! Εσείς θα τις φορούσατε;

Smiley face
Δείτε πού χρησιμεύει το νέο αυτό αξεσουάρ που… λύνει τα χέρια στους άνδρες Μπορεί οι σχεδιαστές να έχουν κάνει «θαύματα» τα τελευταία χρόνια στη μόδα των γυναικών, αναβαθμίζοντας την γκαρνταρόμπα τους με νέες γενιές προϊόντων, όμως οι άνδρες μένουν συνήθως παραπονεμένοι σε αυτόν τον τομέα, αφού ελάχ...

Δείτε πού χρησιμεύει το νέο αυτό αξεσουάρ που… λύνει τα χέρια στους άνδρες

Μπορεί οι σχεδιαστές να έχουν κάνει «θαύματα» τα τελευταία χρόνια στη μόδα των γυναικών, αναβαθμίζοντας την γκαρνταρόμπα τους με νέες γενιές προϊόντων, όμως οι άνδρες μένουν συνήθως παραπονεμένοι σε αυτόν τον τομέα, αφού ελάχιστες καινοτομίες έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στα δικά τους ρούχα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Αυτό σκέφθηκε πιθανόν ο 21χρονος Nick Vene από τη Σλοβενία, ο οποίος δημιούργησε το S-Holder, ένα αξεσουάρ σχεδιασμένο για να κρατά το πουκάμισο του άνδρα που το φορά τεντωμένο και στη θέση του, εμποδίζοντάς τις ζάρες και προσφέροντας ένα «ατσαλάκωτο» look.

To αξεσουάρ πωλείται ήδη ηλεκτρονικά στη Βρετανία έναντι 28 λιρών (32 περίπου ευρώ) και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, μπλε και μπεζ. Οι ελαστικοί ιμάντες που διαθέτει άνετοι, δεν εμποδίζουν το περπάτημα και δεν προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα, ενώ το προϊόν διατίθεται μόνο κατόπιν παραγγελίας, αφού έχουν δοθεί οι ακριβείς διαστάσεις μηρών του πελάτη.

Το μόνο αρνητικό του νέου προϊόντος είναι η… ανησυχητική ομοιότητά του με τις ζαρτιέρες, η οποία μπορεί να αποθαρρύνει πολλούς άνδρες να το δοκιμάσουν. Για τον σχεδιαστή ωστόσο, αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού πιστεύει ότι η πρακτικότητα του S-Holder μπορεί να πείσει ακόμη και τον πιο… ανασφαλή για τη σεξουαλικότητά του άνδρα να δοκιμάσει το προϊόν του.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×