Ινδές ράβουν τεράστια πουλόβερ για να προστατέψουν τους ελέφαντες από το κρύο. | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Ινδές ράβουν τεράστια πουλόβερ για να προστατέψουν τους ελέφαντες από το κρύο.

Smiley face
Οι χειμώνες είναι πολύ ψυχροί στην βόρεια Ινδία, οπότε οι εθελοντές του Κέντρου Φροντίδας και Διατήρησης Ελεφάντων αποφάσισαν να πλέξουν τεράστια πουλόβερ για να προστατέψουν τους ελέφαντες από το κρύο. Χρειάστηκε περίπου ένας μήνας για να φτιαχτεί το κάθε πουλόβερ, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη ...

Οι χειμώνες είναι πολύ ψυχροί στην βόρεια Ινδία, οπότε οι εθελοντές του Κέντρου Φροντίδας και Διατήρησης Ελεφάντων αποφάσισαν να πλέξουν τεράστια πουλόβερ για να προστατέψουν τους ελέφαντες από το κρύο.

Χρειάστηκε περίπου ένας μήνας για να φτιαχτεί το κάθε πουλόβερ, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη αφού οι ελέφαντες είναι από τα πιο μεγάλα θηλαστικά του κόσμου. Επίσης, οι εθελοντές φρόντισαν όχι μόνο να κρατήσουν τους ελέφαντες ζεστούς, αλλά και μοδάτους, αφού τα πουλόβερ ήταν πολύχρωμα.

«Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τους ελέφαντες ζεστούς και προστατευμένους κατά την διάρκεια του χειμώνα και των χαμηλών θερμοκρασιών, καθώς είναι αδύναμοι και ευάλωτοι έχοντας υποστεί τόσο πολύ κακοποίηση που τους καθιστά επιρρεπείς σε ασθένειες, όπως η πνευμονία», αναφέρει ο συνιδρυτής του Κέντρου, Kartick Satyanarayan. «Επίσης, το κρύο επιδεινώνει την αρθρίτιδά τους, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλοί από τους ελέφαντες που έχουν διασωθεί.»

Οι χειμώνες είναι πολύ ψυχροί στην βόρεια Ινδία, οπότε ένα καταφύγιο ζώων αποφάσισε να πλέξει τεράστια πουλόβερ για τους ελέφαντές του.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Χρειάζονται περίπου 4 εβδομάδες για να φτιαχτεί το κάθε πουλόβερ- οι ελέφαντες είναι τα μεγαλύτερα θηλαστικά του πλανήτη.

Οι εθελοντές φρόντισαν όχι μόνο να κρατήσουν τους ελέφαντες ζεστούς, αλλά και μοδάτους αφού όλα τα πουλόβερ είναι πολύχρωμα.

«Είναι σημαντικό να κρατάμε τους ελέφαντες ζεστούς και προστατευμένους από τις χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς είναι αδύναμοι και ευάλωτοι…»

«Έχοντας υποστεί μεγάλη κακοποίηση είναι πλέον επιρρεπείς σε ασθένειες όπως η πνευμονία…Επίσης, το κρύο μπορεί να επιδεινώσει την αρθρίτιδά τους.»

Ευτυχώς, όλα τα άσχημα πράγματα που βίωσαν αυτοί οι ελέφαντες ανήκουν το παρελθόν και το μέλλον μπροστά τους είναι λαμπερό και πολύχρωμο!

[Wildlife SOS India] [Facebook]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×