Η Σκωτία ψηφίστηκε ως η ομορφότερη χώρα στον κόσμο και αυτές οι φωτογραφίες το δικαιολογούν απόλυτα | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η Σκωτία ψηφίστηκε ως η ομορφότερη χώρα στον κόσμο και αυτές οι φωτογραφίες το δικαιολογούν απόλυτα

Smiley face
Οι αναγνώστες του Rough Guide ψήφισαν για την ομορφότερη χώρα του κόσμου και ανέδειξαν πρώτη στην προτίμησή τους την Σκωτία. Οι λίμνες, τα κάστρα και οι άγριες παραλίες ήταν μεταξύ αυτών που κέρδισαν την προτίμηση τους και αυτά είναι πέντε αξιοθέατα που πιθανόν να σας πείσουν ότι σωστά έπραξαν! Calg...

Οι αναγνώστες του Rough Guide ψήφισαν για την ομορφότερη χώρα του κόσμου και ανέδειξαν πρώτη στην προτίμησή τους την Σκωτία. Οι λίμνες, τα κάστρα και οι άγριες παραλίες ήταν μεταξύ αυτών που κέρδισαν την προτίμηση τους και αυτά είναι πέντε αξιοθέατα που πιθανόν να σας πείσουν ότι σωστά έπραξαν!

Calgary Bay

Πιθανόν η καλύτερη παραλία της Σκωτίας και κατ’ επέκτασιν της Βρετανίας. Ο συνδυασμός λευκής άμμου και της θέας προς το νησί Coll την κάνουν πραγματικά μοναδική. Τα γαλαζοπράσινα νερά είναι πανέμορφα, τρομερά κρύα αλλά αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε να κολυμπήσετε!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Λίμνη Coruisk

Ο Τέρνερ ζωγράφισε αυτό το τοπίο σαν μια σκοτεινή, «μαγεμένη» παρουσία πάνω από τα βουνά που έμοιαζαν με κατεψυγμένα κύματα. Και δεν υπερέβαλε. Το Loch Coruisk, δεν έχει εύκολη πρόσβαση αλλά αν αποφασίσετε να περπατήσετε τα επτά μίλια με τα πόδια, θα διασχίσετε το περίφημο «Bad Step» – ένα μεγάλο, βραχώδες προεξέχον σημείο πάνω από το νερό.

Γλασκόβη

Η γοητεία του Εδιμβούργου είναι προφανής. Η ομορφιά της Γλασκόβης από την άλλη χρειάζεται χρόνο για να αφομοιωθεί. Σταθείτε στη γέφυρα Partick κοιτάζοντας προς το πανεπιστήμιο, που υψώνεται πάνω από το πάρκο Kelvingrove ή θαυμάστε την ανατολή, όταν ο ποταμός είναι ήρεμος!

Σκαλοπάτια Whaligoe

Ένας από τους μυστικούς θησαυρούς της Σκωτίας, το Whaligoe Steps είναι απομεινάρι παλιάς βιομηχανίας. Χτίστηκε το 1792 για να βοηθήσει τους ψαράδες να κουβαλούν τα αλιεύματα στην αγορά και αποτελείται από 337 πέτρινα σκαλοπάτια που κρέμονται κάτω από τον απόκρημνο βράχο στο Ulbster. Είναι αδύνατο να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία η γοητεία αυτού του τόπου αλλά αν βρεθείτε εκεί θα μεταφέρετε αυτή την αίσθηση μαζί σας για πάντα!

Πηγή : reader.gr

Διαβάστε περισσότερα

×