Η Ριάνα φόρεσε ένα ροζ φόρεμα από άλλη εποχή και έκλεισε στόματα | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η Ριάνα φόρεσε ένα ροζ φόρεμα από άλλη εποχή και έκλεισε στόματα

Smiley face
Μια εμφάνιση που θύμισε την εποχή των Καπουλέτων και των Μοντέγων έκανε η Ριάνα, η διάσημη τραγουδίστρια η οποία πρόσφατα έπεσε θύμα κακής κριτικής επειδή «τόλμησε» να πάρει κάποια κιλά. Πανέμορφη και λαμπερή, η Ριάνα δεν πτοείται από τα αρνητικά σχόλια και συνεχίζει να κάνει τη μία εντυπωσιακή εμφά...

Μια εμφάνιση που θύμισε την εποχή των Καπουλέτων και των Μοντέγων έκανε η Ριάνα, η διάσημη τραγουδίστρια η οποία πρόσφατα έπεσε θύμα κακής κριτικής επειδή «τόλμησε» να πάρει κάποια κιλά.

Πανέμορφη και λαμπερή, η Ριάνα δεν πτοείται από τα αρνητικά σχόλια και συνεχίζει να κάνει τη μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη, κλείνοντας τα στόματα των επικριτών της και κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των γυναικών που παλεύουν με τα ασφυκτικά πρότυπα ομορφιάς.

Reuters

Η επική εμφάνιση της Ριάνα, θύμισε αρκετά Ιουλιέτα και έγινε στην πρεμιέρα της ταινίας «Valerian and the City of a Thousand Planets» στο Λος Αντζελες.

Reuters

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Εκεί η Ριάνα εμφανίστηκε μια αφράτη ροζ τουαλέτα, η οποία την έκανε να μοιάζει με ηρωίδα παραμυθιού.

Reuters

Η δημοφιλής 29χρονη τραγουδίστρια είναι ούτως ή άλλως πανέμορφη με περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Το street style της αλλά και οι επίσημες εμφανίσεις της έχουν πάντα το δικό της ξεχωριστό στιλ και αντανακλούν την προσωπικότητά της.

Reuters

Εξάλλου, η Ριάνα ήταν πάντα μια γυναίκα με καμπύλες κάτι το οποίο εκθειάζεται από τους θαυμαστές της.

Reuters


Reuters


Reuters


Reuters

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×