Η πανέμορφη κόρη του πρώην ζεύγους που μεγαλώνει σαν αγόρι | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η πανέμορφη κόρη του πρώην ζεύγους που μεγαλώνει σαν αγόρι

Smiley face
Η Σιλό είναι η 11χρονη βιολογική κόρη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Το πρώτο βιολογικό παιδί του πρώην ζευγαριού, ενθουσίασε τους πάντες όταν ήρθε στον κόσμο, με την απίστευτη ομορφιά της και τον συνδυασμό των χαρακτηριστικών από τον πατέρα της και τη μητέρα της. Τα χείλη της Τζολί, τα ...

Η Σιλό είναι η 11χρονη βιολογική κόρη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Το πρώτο βιολογικό παιδί του πρώην ζευγαριού, ενθουσίασε τους πάντες όταν ήρθε στον κόσμο, με την απίστευτη ομορφιά της και τον συνδυασμό των χαρακτηριστικών από τον πατέρα της και τη μητέρα της.

Τα χείλη της Τζολί, τα μάτια και τα χρώματα του Πιτ, ένα πανέμορφο πλάσμα.

Στην παρακάτω φωτογραφία η πανέμορφη Σιλό μαζί με το ένα από τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ωστόσο, όσο μεγάλωνε, η Σιλό δεν ήταν ένα συνηθισμένο παιδί. Από τα τρία της χρόνια είχε ζητήσει από τους γονείς της να την φωνάζουν Τζον, να παίζει με αγορίστικα παιχνίδια όπως σπαθιά και όπλα και να φοράει αγορίστικα ρούχα.

Σε μία συνέντευξή του στην Οπρα το 2008, ο Πιτ είπε ότι η Σιλό ήθελε να λέγεται Τζον, ενώ το 2010 η Τζολί είχε πει στο Vanity Fair ότι ο «Τζον» από 3 ετών θέλει να είναι αγόρι.«Της κόψαμε τα μαλλιά και εκείνη νομίζει ότι είναι σαν τους αδερφούς της» πρόσθεσε.

Η «ιδιαιτερότητα» που χαρακτηρίζει την πρώτη βιολογική κόρη των Μπραντζελίνα ως προς το γένος της αποτελεί ιδιαίτερα προσφιλές θέμα συζήτησης από την πρώτη στιγμή που κατέστη σαφές. Όσο μεγαλώνει, πάντως, το ζήτημα φαίνεται να διογκώνεται.

Ακόμα και στον γάμο των γονιών της, όπου όλα τα παιδιά ήταν παρανυφάκια και παράγαμπροι, η Σιλό ντύθηκε παράγαμπρος.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Σιλό, η οποία είναι πλέον 11 ετών, επιβεβαιώνει ότι μεγαλώνει σαν αγόρι και οι γονείς της δεν της χαλάνε χατήρι.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×