Η νέα ασυνήθιστη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον «σπάει» ξανά το πρωτόκολλο | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η νέα ασυνήθιστη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον «σπάει» ξανά το πρωτόκολλο

Smiley face
Μια αξιοπρόσεκτη αλλαγή στο στιλ της πραγματοποιεί η Δούκισσα του Κέιμπριτζ το τελευταίο διάστημα. Ξεκίνησε από το μήκος και το στιλ των μαλλιών της, μια αλλαγή που πήρε τις καλύτερες κριτικές. Splash Στη συνέχεια η Κέιτ άρχισε να φοράει λίγο πιο προκλητικά φορέματα, ενώ μέχρι τώρα την είχαμε συνηθ...

Μια αξιοπρόσεκτη αλλαγή στο στιλ της πραγματοποιεί η Δούκισσα του Κέιμπριτζ το τελευταίο διάστημα. Ξεκίνησε από το μήκος και το στιλ των μαλλιών της, μια αλλαγή που πήρε τις καλύτερες κριτικές.

Splash

Στη συνέχεια η Κέιτ άρχισε να φοράει λίγο πιο προκλητικά φορέματα, ενώ μέχρι τώρα την είχαμε συνηθίσει πιστή στο πρωτόκολλο που επιβάλει κλειστούς λαιμούς και μακριά μανίκια στις εμφανίσεις των γαλαζοαίματων μελών της.

Αρχής γενομένης από τη βραδιά του επίσημου δείπνου προς τιμήν της βασίλισσας Λετίσια και του Βασιλιά Φελίπε στο Μπάκιγχαμ, η Κέιτ έκανε μια ασυνήθιστη εμφάνιση επιλέγοντας ένα φόρεμα με ιδιαίτερα μεγάλο ντεκολτέ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τις τελευταίες ημέρες, το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται σε 4ήμερη επίσκεψη σε Πολωνία και Γερμανία μαζί με τα αξιολάτρευτα παιδιά του, και η Κέιτ συνέχισε τις διαφορετικές εμφανίσεις της, όταν σε επίσημο δείπνο φόρεσε ένα φόρεμα χωρίς μανίκια και με αρκετά μεγάλο ντεκολτέ.

Splash


Splash


Splash

Ωστόσο, παρέμεινε πιστή στο πιο συντηρητικό στιλ της κατά τη διάρκεια των όχι επίσημων εμφανίσεών της.

Reuters

Σύμφωνα με τους ειδικούς που παρακολουθούν το στιλ της, η σταδιακή μετάλλαξη του στιλ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και η απόφασή της να σπάσει το πρωτόκολλο είναι μέρος της στρατηγικής του παλατιού για να είναι πιο προσιτή στον λαό και πιο κοντά στο ρεύμα της εποχής.

Reuters

Τι άλλο θα αλλάξει άραγε;

Reuters


Reuters


Reuters

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×