Η κοπέλα του τον έβαλε να επιλέξει ανάμεσα σ΄ αυτή και τον σκύλο του. Κι αυτός δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο! | Sugklonistiko

Η κοπέλα του τον έβαλε να επιλέξει ανάμεσα σ΄ αυτή και τον σκύλο του. Κι αυτός δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο!

Smiley face
Στις ερωτικές σχέσεις, το τελεσίγραφο είναι συνήθως κακό σημάδι. Όταν ο ένας σύντροφος αναγκάζει τον άλλο να προβεί σε μια αδύνατη επιλογή, τότε αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μέσα σε μια σχέση. Και τα διλήμματα ποτέ δεν άρεσαν σε κανέναν… Ένας άνδρας σχεδίαζε να συγκατοικήσει με την κ...

Στις ερωτικές σχέσεις, το τελεσίγραφο είναι συνήθως κακό σημάδι.

Όταν ο ένας σύντροφος αναγκάζει τον άλλο να προβεί σε μια αδύνατη επιλογή, τότε αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μέσα σε μια σχέση. Και τα διλήμματα ποτέ δεν άρεσαν σε κανέναν…

Ένας άνδρας σχεδίαζε να συγκατοικήσει με την κοπέλα του, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα: η φίλη του μισούσε τον σκύλο του.

Γι’ αυτό τον έβαλε να επιλέξει: ή εκείνη ή ο σκύλος του…

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Αυτός ο άντρας και η φίλη του ήθελαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αλλά εκείνη μισούσε το μικρό μπιγκλ του, τη Molly. Του έδωσε λοιπόν δύο επιλογές: εκείνη ή το σκυλί.

Λίγο μετά, εκείνος έβαλε μια αγγελία στο Craigslist: «Η κοπέλα μου δεν θέλει τη σκυλίτσα μου, τη Molly. Γι’ αυτό πρέπει να την διώξω.»

«Είναι καθαρόαιμη από μια πλούσια περιοχή και την είχα για 4 χρόνια. Της αρέσει να παίζει παιχνίδια. Δεν είναι απόλυτα εκπαιδευμένη. Έχει μακριά μαλλιά και δεν χρειάζεται πολλά για καλλωπισμό, ιδιαίτερα για τα νύχια της, αλλά της αρέσει να είναι καλοφτιαγμένα.»

«Παραμένει ξύπνια όλη τη νύχτα και κοιμάται ενώ δουλεύω. Τρώει μόνο τα καλύτερα, τα πιο ακριβά φαγητά.

ΠΟΤΕ δεν θα σας υποδεχτεί στην πόρτα μετά από μια κουραστική μέρα ούτε θα σας δώσει άνευ όρων αγάπη όταν είστε στεναχωρημένοι. Δεν δαγκώνει, αλλά είναι τέρμα κακιά!»

Και έκλεισε το μήνυμα ως εξής:

«Λοιπόν… ενδιαφέρεται κανείς για μια 30χρονη εγωίστρια, σατανική, πονηρή κοπέλα; Ας έρθει να την πάρει! Εγώ και ο σκύλος μου θέλουμε να την ξεφορτωθούμε το συντομότερο δυνατόν!!»

Μπορεί η αγγελία να είναι σκληρή, αλλά είναι η κατάλληλη εκδίκηση! Το να απαιτείς από κάποιον να εγκαταλείψει το κατοικίδιο ζώο του είναι απλά απαράδεκτο! Καλά της έκανε, λοιπόν!

διαφορετικό

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×