Η Χοψονίδου αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της αμέσως μετά τη γέννα | Sugklonistiko

Η Χοψονίδου αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της αμέσως μετά τη γέννα

Smiley face
Το πέμπτο τους παιδί κρατούν στην αγκαλιά τους εδώ και λίγες ώρες η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz υποδέχτηκε με χαρά το νέο μέλος της οικογένειας που είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό πρώτος ο πατέρας της μικρής, ...

Το πέμπτο τους παιδί κρατούν στην αγκαλιά τους εδώ και λίγες ώρες η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz υποδέχτηκε με χαρά το νέο μέλος της οικογένειας που είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό πρώτος ο πατέρας της μικρής, Βασίλης Σπανούλης ανεβάζοντας στο instagram μια φωτογραφία με τα πατουσάκια της και γράφοντας: «Μόλις γεννήσαμε!!! #to5o».

Μολις γεννησαμε!!!#to5o

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on

Πριν από λίγη ώρα, η πανευτυχής μαμά πέντε παιδιών Ολυμπία Χοψονίδου, ανέβασε στο instagram το πρώτο βίντεο με το μωράκι της στην αγκαλιά της αμέσως μετά τη γέννα γράφοντας «Επιτέλους αγκαλιά».

Φωτογραφία από το μαιευτήριο ανέβασε και η αδελφή της Χοψονίδου, Βαλέρια, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα της ανιψιά. Η ευτυχισμένη θεία, ανέβασε μια φωτογραφία που φαίνεται το κεφαλάκι της μικρής αλλά και η κάρτα με τα στοιχεία της.

Γεννήθηκε στις 9:50 το πρωί, με βάρος 3.720 γραμμάρια και ύψος 54 πόντους.

@olympiachop @vassilis7span No5 Na mas zisei Theia No7

A post shared by valeria_chopsonidou (@valeria_chopsonidou) on

Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, η Χοψονίδου είχε ανεβάσει μια σύνθεση φωτογραφιών από όλες τις εγκυμοσύνες της γράφοντας στη λεζάντα: «Μπορεί να είναι η 5η φορά που είμαι έγκυος αλλά με τέτοια ζέστη νοιώθω λες και είναι 45η».
παλι

Το ζευγάρι έχει ακόμα τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι.

σπ

σπ1

σπ2

σπ3

σπ4

σπ5

σπ6

 

Πηγή : thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

×